Formatie sukkelt door

 

Omdat het vrijwel iedereen in dit land wel een goed idee leek om een stabiele middenpartij als de PvdA te decimeren lijken ze er nu niet uit te komen met formeren. En dan kunnen we er wel omheen draaien maar dat is dus jullie schuld. De kiezers hebben het gedaan. Een ruk naar rechts wilden we blijkbaar maar toch ook weer niet zo rechts dat gekke Greet aan de knoppen mag. Die overigens de afgelopen dagen nog heel smaakvol de schuld van alle terroristen aan Rutte gaf maar dit geheel ter zijde. De VVD heeft het initiatief nog steeds in handen nadat die partij opnieuw, ondanks alle malversaties, de grootste werd. Bedankt hoor kiezers, ze hebben de zorg verpest, gijzelen al jaren de huizenmarkt en hebben een alles verzengende haat tegen iedereen die om wat voor reden dan ook niet werkt. Reken daar een partij vooral niet op af tijdens verkiezingen. De smerige lucht van belangenverstrengeling en corruptie neem je gewoon voor lief. Want als jij je zakken niet vult door de boel te belazeren bij de overname van een bedrijf doet een ander het wel. Nu kan tijdens de onderhandelingen een Buma als goed christen-democraat nee zeggen tegen alles wat goed is voor het milieu. Want dat is blijkbaar de nieuwe christelijke koers, na ons de zondvloed en ieder voor zich en God voor ons allen. Roemer ook nee omdat nee het enigste is wat je ooit zal horen van de SP. Stem SP, stem NEE! Klaver is gewogen en te licht bevonden en nu krijgen extremisten als Krol (50plus) en Segers (Christenhonden) de kans wat in te brengen. Door de uitkomst van de verkiezingen pleegt iedere linkse partij zelfmoord door deel te nemen dus wat overblijft is een eng rechte regering waarbij Wilders aan de zijlijn zal blijven huilebalken dat het hem nog niet dol genoeg is. Goed gedaan hoor Nederlandse kiezers! En nu de PvdA weg is zullen we dan nu eens de VVD van alles de schuld gaan geven?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s