Zou jij hem doen?

Rare vraag? Nee hoor! Vrouwen onder elkaar stellen die vraag regelmatig. Op een terras, aan het strand, in een restaurant, in een winkel, de bioscoop, bij een concert, in een theater, kantoor, ziekenhuis, universiteitsgebouw.
In feite overal waar mannen lopen.
Meestal is het antwoord nee. Te oud, te jong, te dik, te dun, te arrogant, drinkt te veel, eet te veel, rookt, heeft een snor (jagh), heeft een baard (heeft bijna elke man), heeft snor en baard.
Veel dont’s weinig do’s.
Of mannen ook zo over vrouwen denken. Ik vermoed van wel. Alleen die snor en die baard kunnen ze als het goed is over slaan, maar dan zullen ze ongetwijfeld het woord schaamhaar laten vallen. Dat haar waar iedereen zich voor zou moeten schamen volgens de laatste modetrends.
Op ieder potje past een dekseltje zeggen ze wel eens. Toch vermoed ik dat op heel veel potjes geen dekseltjes passen. Of misschien moet ik het anders zeggen. Ik zou meer dan 99% van de mannen die voorbij komen gedurende een dag niet doen. Maar zij mij waarschijnlijk ook niet. Daarmee is dat probleem, in hoeverre het een probleem was, ook meteen opgelost.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s