Theeleut de pineut en opgepakt in Libië

libya-2284276__480Toet toet boing boing. Ze bestaan dus echt. Zweefwezens die de wereld willen redden. Iedereen is goed en ieders lieve karakter is vergiftigd door buitenaardse straling en daarom is de mens slecht. Eet yoghurt, smeer je in met koffiedrek en de toekomst is weer rooskleurig. Zulke overtuigingen hebben recht op subsidie. Noem zo’n zweefoord een educatief centrum waar de samenleving geholpen wordt door middel van therapie en de wereld is weer een stukje liever. Weet je waar ze behoefte hebben aan zo’n evenementenzaal voor Vara-kijkende vlierbesfilosofen?

Libië. Libië? Ja, Libië. In de woestijn is er enorm veel behoefte aan aloë vera-thee. Dat dacht Joop-blogger Yvonne Snitjer ook. Nou snappen wij dat je Alphen aan de Rijn graag wilt inruilen voor elke andere plaats die je maar kan bedenken in de wereld. (Emmen, Abcoude, Raqqa, Mosul) Maar Tripoli? Tripoli lijkt ons in ieder geval een stuk avontuurlijker dan Alphen aan de Rijn. Zo avontuurlijk dat mevrouwtje Theelepel nu gevangen zit. Iemand was niet zo blij met de therapie. Ontevreden klant. Vooraf kondigde Snitjer aan dat ze nabij de gevechten een feestje wilde geven. Misschien een gek idee, vond ze zelf. Nee hoor, totaal logisch. ‘’Ik denk eraan om in de buurt te gaan zitten met een boek, wat te lezen en wat thee te drinken. De jongens moeten de echte wereld zien.” Hifakkinglarisch. De jongens zien dus tijdens de strijd iemand uit Alphen aan de Rijn thee drinken. Nou, dat lijkt ons totaal niet de echte wereld, maar doodsaai. Vandaar dat die jongens zich liever opblazen dan dat ze een boek van Heleen van Royen lezen terwijl ze een kop linksdraaiende avocadoquinoathee moeten weghakken. Aan ons de taak om mevrouw Snitjer vrij te krijgen. Want ondanks dat ze zo gek is als een deur; ze is wel onze gekke deur.

* Hier nog een paar goede ideeën. Wij zien graag een paar ton subsidie onze kant opkomen en we schrijven er binnenkort een blog over op joop.nl

Vingerverftherapie in Saudi Arabië

Zwerfhondknuffelsessies in Roemenië

Ontstresscursus d.m.v. elektrische tuinkabouters in Mali

Ontmaagdingbijeenkomsten in basisscholen te Thailand

Het gehele sterrenstelsel koppelen aan innerlijke energiestormen in Syrië

De kracht van zand; haal mentale weerbaarheid uit elke korrel in Irak

Herprogrammering van uw natuurlijke bron door middel van eeuwenoude balsemtechnieken in Egypte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s