Een buitengewoon minderwaardig mens

Is dat niet wat u zei over Pim Fortuyn? Geef het maar toe Marcel van Dam. Het lag op het puntje van uw tong. Geert Wilders is een buitengewoon minderwaardig mens. Maar u durfde niet vandaag. Uw tegenstander was van een dusdanig hoog niveau dat u daar nooit maar dan ook nooit tegenop kon. Dus hield u het maar op; Rutte houdt voet bij stuk. De PVV komt nooit in de regering, het loopt al fout bij het ondertekenen van het regeerakkoord.
Weet u waar het fout begon te lopen mijnheer Van Dam? Op het moment dat u uw politieke loopbaan begon. En net op het moment dat we dit een heel klein beetje begonnen te vergeten kreeg u toch weer een podium om zo groot mogelijke onzin uit te kramen.
Alleen die ene zin, ik vermoed dat u er vannacht nog wakker van ligt. Maar heel eerlijk, er was vanmorgen maar één buitengewoon minderwaardig mens op tv. Benieuwd wie dat was? Kijk eens in de spiegel.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s