Annie hou jij mijn tassie ff vast

receipts-1372960__480

Annie, zou jij heel misschien mijn tasje kunnen vasthouden, daar zitten namelijk mijn bonnen in en daar wil ik van af. Uiteraard zou ik ze zelf kunnen weggooien maar dan krijg ik gezeik met de belasting en dat wil ik, als brave burger, niet.
Aangezien bewezen is dat jij geen gezeik krijgt met de belasting of met de partij of met de EU of met wie dan ook, verzoek ik je vriendelijk doch dringend om mijn tas met mijn bonnen even in bewaring te nemen en deze vervolgens op de (alleen) voor jou (en waarschijnlijk je collega’s) bekende wijze kwijt te raken.
Moet lukken toch.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s