Dikke PECH told you so

the-hague-2036305__480Er wordt overlegd ergens rondom het Binnenhof. Zonder Alex. Alex heeft zijn kansen verspeeld zo lijkt het nu. Door eerst de CU buiten te sluiten, vervolgens Klaver met zijn eikeltjespyjama terug in zijn bakfiets te zetten, lijkt het er nu op dat hij zelf ook naast de (vluchtelingen)boot piest.
Alex moest en zou op het pluche. Liever vandaag dan morgen en hij laat niets aan het toeval over om dat waar te maken. Wie hij meent te moeten schofferen schoffeert hij. Hij heeft maar een ding voor ogen en dat is een ministerspost. En nu wordt er gepraat zonder hem.
Over een paar maanden mag hij toekijken vanuit de Kamer naar een minderheidskabinet. Waarschijnlijk is dat te min voor hem. Vast en zeker en wacht hij tot de Burgemeestersfunctie in Amsterdam vrij komt. En ik hoop met heel mijn hart dat dit nog heel erg lang gaat duren en niet alleen omdat Amsterdam nu de beste burgervader ooit heeft.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s