Lak door TIJN.nl

Een oproep van Youp en Wendy samen, we gaan lakken voor Tijn en ze verwachten toch wel minimaal een miljoen op te halen om dan eindelijk het felbegeerde apparaat dat zoveel levens kan gaan redden aan te schaffen.

Maar wij Nederlanders zouden geen Nederlanders zijn wanneer we daar niet aan mee doen. Wel miljoenen in december na de oproep van TIJN. Wel allemaal massaal de nagels lakken voor TIJN. Maar wanneer er dan geld gevraagd wordt voor TIJN niet eens door TIJN dan geven we niet thuis.

Waarom niet? Moeten Youp en Wendy nog een stap verder gaan. Samen in een glazen huis gaan zitten voor de opnamestudio van RTL Boulevard en RTL Late Night. Komen jullie dan wel allemaal een potje nagellak kopen. Omdat je dan op tv komt. Is dat dan de enige reden dat iedereen zo massaal geeft aan het goede doel dat Serious Request ieder jaar uitzoekt, dat jullie dan te zien zijn op tv of te horen zijn op de radio.

SERIOUS mensen? Zo rollen we toch niet in ons land. Elk jaar hoor ik diverse mensen roepen ‘eigen mensen eerst’, nu gaan eigen mensen eerst en nu blijven we wel heel erg achter op het resultaat van december.

Dus kom op nu, allemaal naar lakdoortijn.nl en doneer! Laat het geen Lak aan Tijn worden. Dat verdient hij niet.

PS uiteraard hebben wij van IWIH gedoneerd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s