Warm weer schuld van buitenlanders

Mocht het je ontgaan zijn de afgelopen dagen: het is bloedverziekend heet buiten. Een reden voor klimaatgekkies om te roepen dat de aarde opwarmt en dat wij hardwerkende brave burgers daar schuld aan hebben. Natuurlijk kunnen we hard lachen en zeggen dat mensen als Marianne Z. er allemaal geen reedt van begrijpen, maar ze hebben wel gelijk! Blanke mensen zijn niet verantwoordelijk voor de opwarming van de aarde. De aarde warmt pas op sinds we een gigantische berg met migranten moeten opvangen in Nederland. En buitenlanders nemen nu eenmaal van alles, behalve geld, mee als ze naar West-Europa komen. Ze nemen hun kinderen, hun religie, hun gewoontes, hun terrorisme, hun smerige eettentjes, hun kraaltjes, hun feestdagen en dus ook de zon mee. Vluchtelingen komen over het algemeen uit landen waar de zon schijnt en daar willen ze gewoon geen afscheid van nemen. Gevolg: de ene hittegolf na de andere hittegolf in Nederland. Als wij dus zorgen dat de hoeveelheid buitenlanders afneemt in Nederland, zal het vanzelf minder warm worden en zijn we gelijk van het hele klimaatprobleem verlost.

een reactie

  1. niemand die het heeft over de enorme koudegolf die Amerika laatstleden trof. Komt niet zo goed uit in het globale opwarmings sprookje denk ik. Hier in zuid-frankrijk is het trouwens al een jaar een stuk koeler dan normaal. Nu is het slechts 26 terwijl normaal boven de 30.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s