Krijg de pest, pokken, ………

Het is de bakfiets rijdende grachtengordel moeders inmiddels compleet in hun Sissy Boy hoofd geslagen. Keukenkastjes vol met vegetarische zooi, biologisch verantwoord voer, quinoa, rijst inclusief de bijbehorende wafels, koelkast vol met onbespoten groente. En nu dus ook onbespoten kinderen. Inenten, slecht, niet doen, krijgen ze autisme, ADHD, dyslexie, pdd-nos, asperger en weet ik veel wat al niet meer van.
Dat met de invasie aan vluchtelingen die gratis opvang krijgen in de crèche wanneer moeder haar best doet de taal te leren wordt in dezelfde crèche waar de grachtengordelbakfietshoudende moeder haar kroost naar toe brengt eveneens de een na de andere zeer besmettelijke ziekte naar binnen gedragen.
Het wachten is op de eerste uitbraak van mazelen, pokken, polio, rode hond, kinkhoest, de bof, tetanus, difterie en ze weten niet hoe hard ze naar het concentratiebureau moeten rennen.
Sorry dames, achteraan aansluiten.
Om met Ciske de Rat te spreken; krijg toch allemaal de pest, pokken, tyfus ….. en de kleren.

Advertentie

een reactie

  1. Ditje Datje · · Beantwoorden

    Je koppelt wel wat dingen aan elkaar zeg, vegetarisme doe je niemand kwaad mee wel? In een bakfiets je kinderen vervoeren krijgen ze hoogstes een harde kont van. Ook niet alle ziektes die je noemt hoef je een prik voor per se. mazzelen heb ik gewoon gehad. Was in mijn tijd in de jaren 80 ook helemaal nog niet een misdaad… Het gaat in het nieuws bericht nu ook om waarom er een afname is van inentingen. Ze hebben geen idee! Dat is wel goed, als ze open en eerlijk gaan vragen waarom niet iedereen de overheid en medische wereld meer vertrouwt… Komt doordat mensen die door schade en schande een wantrouwen ontwikkeld hebben gaandeweg. Zijn geen misdadigers zoals ze worden weggezet, die zitten vooral aan de andere kant…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s