Het zijn barre tijden

Altijd als je denkt dat het niet gekker kan lukt het op de een of andere manier toch tegenwoordig. Greet deed volledig op de automatische piloot een racistisch protest in Arnhem tegen een aankomend burgemeester uit Marokko en maakt eigenlijk alleen zichzelf belachelijk met 6 lijfwachten en wat meelopers op de foto. De tijden dat hij nog weleens verraste hebben we blijkbaar achter ons gelaten.  Trump zet als klap in de smoel van alle wereldleiders zijn democratisch gekozen dochter op zijn stoel tijdens de G20 en gaat zelf zoete broodjes bakken met crimineel Poetin. Had zeker even geen uiterst domme CNN filmpjes te tweeten? Baudet doet weer eens een doorzichtige aanval op de democratie maar opnieuw met zo’n onverholen arrogantie, dat werkelijk niemand het serieus kan nemen. Anne Fleur schopt tegen alle schenen die ze ziet en dat zijn er veel. Het is opnieuw fucking warm maar volgens inspirerende rechtsgekkies als Marianne Zwagerman en Steve Bannon heeft dat NIETS met het klimaat te maken. Integendeel. Knotsgekke dictator Erdogan doet alsof er niks gebeurd is en wil een minister hierheen sturen om zijn zelf verzonnen coupe-slachtoffers te herdenken. Linksgekkies breken half Hamburg af uit protest tegen iets. Rutte probeert nog eens bij Vladimir of die niet een heel klein beetje verantwoording wil nemen voor de 298 doden bij de MH17. Het is alsof je een slecht boek aan het lezen bent en halverwege moet constateren dat het allemaal wat onrealistisch aan het worden is. En dan is Tijn ook nog overleden op 6-jarige leeftijd (als ik een God was zou ik me doodschamen). Het zijn van die tijden dat je weleens denkt: Blij dat ik geen kinderen op deze wereld heb geschopt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s