#03 IWIH rent door

waterloopDag 3 al weer. Omdat het vanmorgen ontzettend pleurisweer was, heeft IWIH besloten het hardlopen naar de middag te verplaatsen. Eerst yoghurt, Isostar en bladiebla, het welbekende riedeltje. Vandaag en de rest van de week, staat er 1.0 kilometer joggen op het programma. IWIH zet weer zo langzaam mogelijk in en komt op een respectabele 8:48 min/km uit na 3 minuten. Ook vanmiddag is het hem gelukt om in eenzelfde tempo de kilometer vol te maken. IWIH begint steeds meer lol te krijgen in het lopen, ook al is het slechts een kilometer. Deze korte verslagen van het hardlopen vormen zich tijdens het lopen al in het hoofd van IWIH. Dat is misschien wel het beste van hardlopen: rust krijgen in je hoofd, schouders, knie en teen, knie en …. Echter, sommige lichaamsdelen beginnen wat gevoelig te worden: bovenbeen, knie, achillespees en de hypochonder-zenuwen. Misschien morgen een dag rust nemen? Later deze week meer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s