#04 IWIH rent vroeg

running with nice viewOok goedemorgen. Vandaag heeft IWIH een drukke dag op het werk en dus besloten om vroeg te gaan lopen. Om 4:45 u. ging de wekker en om 5:05 u. stond IWIH buiten, gevuld met zure yoghurt en een halve beker sportdrank in zijn maag. Kolere, wat is dat vroeg! Maar toch ook wel heel erg prettig en zoals je op bovenstaande foto kunt zien is de wereld best mooi ’s ochtends vroeg, zonder dat er andere mensen op je pad zijn. Geen fietsters, geen wandelaars en niet van die schijtende kudt beesten, die je in de weg lopen. IWIH moest wederom 1.0 kilometer joggen zoals, de Runkeeper app aangaf en dit keer kwam het tempo op 9:00 min/km uit. IWIH komt dus steeds dichter bij de 9:20 min/km in de buurt. O ja, na het joggen heeft IWIH nog even op het boze metende oog gestaan en deze gaf -0.3 kg aan. Nog 9,7 kg te gaan dus. Het lijkt ook wel of IWIH iets opgewekter op het werk zit, dus misschien houdt hij het hardlopen ’s ochtends er nog wel even in. Fijne dag allemaal.

PS: Hardlooptips zijn van harte welkom!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s