#05 IWIH rent brak

Hardlopen op zaterdagVanochtend liet IWIH zich rond 13:15 uur uit bed vallen. Hij heeft tot diep in de nacht fanatiek The Division gespeeld. Tel daar de nodige Duvels nog bij op en u zult begrijpen waarom IWIH niet zo heel veel zin had om te gaan lopen. Maar goed, er moest wel getraind worden en dus ging het dit keer op yoghurt, dat blijft echt ranzig, Isostar en een hele berg doorzettingsvermogen. Er stond vandaag weer 1.0 kilometer joggen in een tempo van 9:20 min/km op het programma. Aan het begin van het joggen ziet IWIH een Marokkaans gezin op een bankje zitten en groet het netjes met: “Allo Akbar!”. Dat integreren gaat hier nog niet zo goed in de buurt, gezien hun reactie. Na 3 minuten zat IWIH op 7:41 min/km en dus lag het tempo veel te hoog. Na het minderen van de vaart kwam IWIH uit op 8:42 min/km. Hoewel hij met veel tegenzin is gestart, voelde hij zich na het joggen al een stuk beter. Volgende week moet IWIH 2.0 kilometer joggen in een tempo van 9:20 min/km. De weegschaal gaf vanmorgen -1.4 kg aan, nog 8.6 kg te gaan.

2 reacties

  1. Leuk om jouw hardloop prestaties te volgen. Succes met het behalen van jouw doelen šŸ‘Š

    1. Dank je. Ik ga het proberen iets beter bij te houden. Jij loopt zelf ook?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s