Trump liegt vrolijk verder

 

Zo onderhand zou je zeggen dat de maat eens vol is met het constante gelieg van de Amerikaanse president Donald Trump maar dan gooit hij er gewoon nog een schepje bovenop. Voor alle Fakenews roepende malloten alvast de volgende uitleg. Dat uit het brede scala aan leugens, halve waarheden en misverstanden in de pers een paar zaken niet juist waren kan je dus niet afleiden dat Trump altijd gelijk heeft. Onredelijk zijn mag maar je moet het niet overdrijven. Eerst zijn er absoluut geen contacten met de Russen en dan opeens waren die er wel maar zijn ze niet zo erg. En in ieder geval niet van mensen in zijn naaste omgeving, oh wacht, toch wel maar dat is niet zo erg want er kwam toch niet veel uit. De gesprekken met de Russische advocate vonden wel in Trumptower plaats met zijn zoon, een paar verdiepingen onder de grote baas zelf, maar dat is niet zo erg want Trump wist er niks van.

Uit onderzoek naar 4,5 uur speechen van the Donald blijkt dat hij iedere 5 minuten liegt. Roept bijvoorbeeld dat Amerika qua handel op alle gebieden verliest maar er is gewoon een flink handelsoverschot. Meer export dan import van Amerika ook met ons eigen land. Bij zijn inauguratie waren gewoon veel minder mensen dan bij Obama maar tegen beter weten in blijft Trump roepen dat hij gelijk heeft. Foto’s die het bewijzen? Fakenews! En vergeten we niet dat hij altijd al tegen de oorlog in Irak was? Oh nee, in 2002 en 2004 was hij nog gewoon voor. Eén van de zeldzame keren dat hij wel een leugen toegaf was nadat hij in een interview beweerde dat Obama geen Amerikaan was. Een dag later moest hij bekennen dat dit gelul van een dronken aardbei was. De spindokters om  hem heen hebben inmiddels een hilarische term bedacht om al die leugens goed te praten: Alternatieve feiten en dat is eigenlijk gewoon hetzelfde als met de waarheid een loopje nemen oftewel: Liegen!

Ondertussen neemt the Donald gewoon nog een kopje cofveve!

een reactie

  1. […] hier, hier en hier en over schedelmeters van FVD; hier, hier, hier  en over Heil Trump; hier en hier. Wij waarschuwden een tijdje geleden al voor het gevaar Trump. Maar of de UvA nou precies dit […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s