Zuurkool met tomaat is racisme optima forma

martin-luther-king-150925__480Hallo witte mensen, weten we het nog? Dit jaar verscheen er een boek waar witte mensen beschuldigd werden van racisme middels hiphop en eten. Of we als blanken even gauw wilden ophouden met pompoen door kebab flikkeren. Een beetje buitenlandse gerechten vernederlandsen. Dat mag dus helemaal niet van Anouskha Mzume (bekend van ?). Dat zou het zelfde zijn als Surinamers ineens Nederlands voedsel zouden gaan versurinamen en zo. Tomaat door de zuurkool of kousenband door de boerenkool. Dat moeten we niet willen met z’n allen. Oh wacht. Hier filmpje uit een nutteloos NPO-programma waar mensen gefilmd worden die naar huizen kijken. Tussendoor wordt er gekookt. Waarom is dat eigenlijk? Surinaamse kok Sharon flikkert tomaat door Nederlandse zuurkool. Zuurkool met tomaat? Eten toe-eigenen mag blijkbaar wel andersom.…

Sharon de kok verziekt zuurkool in programma BinnensteBuiten  (KRO-NCRV) KIJK hier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s