Mijn vier jongens zijn #sirewaardig

Eindelijk heb ik eens iets goed gedaan in mijn leven. Ik heb vier jongens groot gebracht geheel volgens de laatste richtlijnen van SIRE.

Een korte samenvatting voor alle ouders die zich nu zorgen maken over het feit of ze het wel of niet goed doen, of geheel handelen volgens de nieuwste reclamecampagne van Sire.

Maak u geen zorgen.

Mijn oudste drie jongens, ja ik heb inderdaad vier jongens, waren altijd buiten. Voetballen, ruiten intrappen, wel of niet bewust, fietsen jatten, zuipen tot je er bij neer valt, ja ook voor hun 18e verjaardag, te koop borden verplaatsen van de ene naar de andere tuin, poepen in de voortuin van de buurman waar ze een hekel aan hadden, de bibigun afvuren op het net geschilderde achterraam van dezelfde buurman, trampolinespringen en dan over de schutting kijken bij een andere buurman.
Een van hen is ooit door de politie gevonden in een plantenbak in Den Haag nadat zijn vrienden wat lampen hadden losgedraaid bij een etalage.
De ander is opgepakt door de politie omdat hij met Sint Maarten mandarijnen had gegooid tegen een etalageruit omdat hij geen mandarijnen lust.
De volgende werd achterna gezeten door de politie omdat ze met een groep wat fietsen hadden ‘verplaatst’ en daarna tot overmaat een loslopend meisje zomaar hadden aangesproken.

Maar gelukkig blijkt uit de gisteren gelanceerde campagne dat het ‘echte’ jongens zijn, gewoon omdat ik er nooit iets van heb gezegd en ze hun gang heb laten gaan. Daarbij is het ook nog helemaal goedgekomen met de heren. Ze zijn inmiddels afgestudeerd en hebben net als de campagnemannen van Sire een oerdegelijke kantoorbaan.

Alleen in het weekend trappen ze nog een balletje zo links en rechts.

Over nummer vier maak ik me echter wel wat zorgen. Die zit graag achter de computer, hij wil immers gamedeveloper worden. Misschien moet hij toch maar eens wat meer met zijn broers optrekken. Samen naar de sportschool of gewoon ouderwets fietsen jatten en ruiten ingooien dan komt het ook met hem ongetwijfeld wel goed.

Wegens privacyredenen plaats ik geen foto’s van de heren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s