Hoi mafklappers!

bisexual-683939__480Ik wil niet zeggen keer op keer; Jawel mevrouw Jawel mijnheer, nee nooit meer van mijn leven. Annie MG was haar tijd ver vooruit! Is het niet Zwarte Piet, is het niet de islam, zijn het niet de Turken of de Marokkanen dan is het wel de term ‘dames en heren’. Genoeg ophef weer. Dit keer veroorzaakt door de lui van de gemeente Amsterdam die gaan lopen, zitten, staan te zeiken over het genderneutrale wat ‘we’ allemaal vanaf heden zijn.

Tot overmaat van ramp doet de NS er nog een schepje bovenop door vanaf nu iedereen als reiziger aan te spreken. Hallo reiziger mag ik er even langs misschien?

Het was inderdaad best even slikken toen ze voor het eerst mevrouw tegen me zeiden maar het went. Of he joh, ja jij, wil je wat bestellen gaat wennen, ik vraag het me af.

Zolang ik me kan herinneren pies ik op de wc die het schoonste is, doorgaans het herentoilet, zeker in de kroeg met carnaval en op festivals. Heren piesen in een urinoir en laten het toilet doorgaans ongebruikt. Wat op het damestoilet uitgevreten wordt wil ik niet eens weten.

En hoe moet het nou met de legendarische Mac reclame: ‘hij zie mijnheer tegen mij’. Kan zoiets ook niet meer?

Kunnen we nu eindelijk eens kappen met die onzin. Je bent man, vrouw of onzijdig. Wat maakt het uit dat ze je zo aanspreken zoals je er uit ziet of uit wilt zien.

Of wordt het straks Hoi stelletje mafklappers, want dat recht wil ik graag voorbehouden zien aan de enige mafklappers die ons land rijk zijn. Dat stelletje dat nu op vakantie is terwijl ons land al maanden wacht op een nieuwe regering.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s