Islam heeft het gedaan!

We zijn eruit beste mensen. De één ziet het wat eerder dan de ander waarvan akte en sorry dat ik soms zo traag van begrip ben. Voor alles wat niet goed is of ronduit fout gaat is maar één duidelijke oorzaak aan te wijzen en dat is de Islam. Oftewel Moslims, haatbaarden, geitenneukers en alle andere aanverwanten. Voor de Moslims zich hier vestigden was er niks aan het handje in ons prachtige Nederland. Touwtje uit de brievenbus, schone lucht, geen criminaliteit, vrijwel geen uitkeringen en volop verdraagzaamheid. Je zag niet om de haverklap filmpjes van walgelijke gedragingen van “buitenlanders” domweg omdat die er nog niet waren. Dat vrijwel niemand een mobieltje had scheelt ook vast iets. Maar gelukkig mogen we de zaken nu zo onderhand eens benoemen en dat pakt niet voordelig uit voor Islamitisch Nederland. Je hoeft de tv maar aan te zetten en je ziet op Opsporing verzocht dat vrijwel iedere dader licht getint is en anders wel een kleurtje heeft. En volgens grote denkers is dit niet toevallig. Nee, het is het begin van het einde, echt waar hoor. Het is een doelbewuste poging ons eronder te krijgen. Om onze ooit zo geweldige samenleving te slopen en uiteindelijk de sharia in te voeren. De gek geworden dictator in Turkije heeft alle schaamte afgeworpen en laat nu zijn ware gezicht zien. Deze mensen zullen niet rusten voor heel de wereld onderworpen is aan de Islam en het is inmiddels overal in Europa 10 voor 12. Alleen mensen op basis van hun afkomst anders gaan behandelen is de oplossing. Of laten we gewoon eerlijk zijn, we willen gewoon de Islam verbieden want dat is een haatdragende religie waar alleen maar ellende van komt. En tussen neus en lippen door alle vluchtelingen voor oorlog en geweld wegzetten als massa immigratie (omvolking) oftewel gelukszoekers want laten we nu vooral niet naar onszelf kijken. Tot zover deze zendtijd voor racistische politieke partijen. En nu ga ik piano spelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s