Zwemles verplicht voor asielzoekkoters?!

Volgens dit artikel wil de KNZB zwemles en/of voorlichting voor ouders en kinderen van asielzoekers. Waarom? Hebben die kinderen niet leren zwemmen voor ze in dat bootje stapten? Dat was een stuk meer voor de hand liggend geweest. Wie zet zijn kind nou in een boot terwijl hij niet kan zwemmen? Wij zetten onze kinderen niet eens een ligbad als ze niet kunnen zwemmen. Laat staan dat we onze koters in een overvolle boot zetten zonder dat ze op zijn minst over zwemdiploma A, B en C en het liefst reddend zwemmen beschikken.

Maar als de Zwembond het een goed idee vindt, gaat er over gepraat worden. Vervolgens wordt het er doorgedramd door een of andere partij in de nu bestuursloze Kamer. Dat zal DENK worden. Dat is waarschijnlijk de partij die zich hard gaat maken voor dit onzinnige idee. Misschien is het een idee dat ze een zwemtest moeten doen voor we ze binnen laten. Niet kunnen zwemmen, geen toegang.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s