#09 IWIH rent al om 05:45

op het fietspadOm 5.00 a.m. ging de wekker vanmorgen af bij IWIH. Het dagelijkse ritueel: in de hardloopkleren hijsen, een zure bak yoghurt met eiwitpoeder voor de nodige fipronil (dat wordt echt nooit lekker), dextro-poeder met water en z’n telefoon opzoeken. In plaats van Spotify probeerde IWIH vanmorgen Deezer uit. Het is dezelfde bagger, maar dan goedkoper. Inmiddels heeft IWIH ook draadloze oordopjes voor het hardlopen en dat is wel een zegen! Niet meer met je hand tegen de draad van je oordopjes slaan zodat ze pijnlijk uit je oren vliegen. Vanmorgen stond op het programma 3.0 kilometer joggen in een tempo van 9:20 min/km. Sorry lezers, IWIH kan het allemaal niet veel spannender maken voor jullie lezers dan dat het is. IWIH heeft net als dinsdag een heel leeg fietspad voor zich en zit al redelijk snel in zijn flow. Aan de rechterkant ziet IWIH een kudde Schotse hooglanders rustig grazen en over het fietspad huppen 2 jonge konijntjes. Nu beseft IWIH dat er een Schepper is die in de oersoep heeft zitten roeren. Deze rust in zijn hoofd, deze rust om hem heen, dat heeft een bedoeling, dat kan allemaal geen toeval zijn. Helaas is de filosofische bezinning van IWIH van korte duur, want 3 minuten later laat Runkeeper weten dat zijn oefening erop zit. Teleurgesteld over zijn afgebroken zingeving wandelt IWIH terug naar huis. Komende zaterdag komt IWIH terug met de volgende 5.0 kilometer. Alle feedback, opbouwend danwel tot de grond toe afbrekend, wordt ontzettend gewaardeerd.

een reactie

  1. Alleen maar opbouwende feedback šŸ‘Š. Ga zo door!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s