Dikke mensen!

lake-constance-1937138__480Als ik Twitter mag geloven heeft Marianne Zwagerman, geen idee wie het is, maar goed, een hekel aan dikke mensen.

Ja dus? Wat maakt dat voor verschil. Voor mij helemaal niks. Het boeit me niet. Ook niet dat ze geen hekel heeft aan dikke mensen in de sportschool, dat blijkt wanneer ik haar lijntje lees. Lijntje, daar heeft ze dan ook weer geen hekel aan.

Voor veel van mijn volgers is wel een dingetje, dat ze zoiets zomaar uitkraamt op hun tijdlijn.

Ik maak me er totaal niet meer druk om. Niet om wat iedereen uitkraamt en ook niet meer om mijn lijn.

Het maakt geen ruk uit wat ik eet, hoeveel ik eet en wanneer ik eet. Het maakt mijn weegschaal ook niks uit. Die wijst aan wat ie op dat moment van me vindt. En dat boeit mijn weegschaal helemaal niks.

Ik doe ook niet aan een dieet. Inmiddels is al lang gebleken dat dit alleen maar geldklopperij is. Geen wonder dat er jaarlijks tientallen dieetboeken, pillen en drankjes verschijnen. Big Business dus.

Misschien moet Marianne een dieetboek gaan schrijven als ze zich zo dik maakt om dikke mensen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s