Kermis bij Dineke

Omdat het helemaal niet zo kudt gaat bij ikwasinharen.nl als de meesten hopen, hebben we sinds deze week ook een fotografe weten te strikken. Dineke gaat ons per heden en hopelijk regelmatig van prachtige fotoreportages voorzien. Zolang als IWIH haar de vergoeding per foto maar niet meedeelt, kunnen we haar een beetje valse hoop blijven geven. De eerste reportage bestaat uit 6 prachtige plaatjes van de Tilburgse Kermis bij nacht. Wij hopen dat jullie net zoveel plezier aan de gratis foto’s van Dineke zullen beleven als dat wij dat hier bij de redactie doen!

Kermis by Dineke 01


Kermis by Dineke 02


Kermis by Dineke 03


Kermis by Dineke 04


Kermis by Dineke 05


Kermis by Dineke 06

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s