#13 IWIH rent met kater

Aflevering 13 alweer van IWIH rent… Vanmorgen stond IWIH om 6:30 uur naast zijn nest. Dat zou niet zo erg zijn, als hij niet tot diep in de nacht Fortnite had zitten spelen, waar hij overigens nog steeds geen donder van begrijpt. Gelukkig greep Ziggo in met een nieuwe storing, waardoor hij het op een gegeven moment voor gezien moest houden. Daarnaast heeft hij 2 grote flessen Duvel, dat zijn ongeveer 5 glazen, opgezopen. Kortom: IWIH stond op met een enorme kater. Maar goed, er stond vandaag gewoon 5.0 kilometer op het programma en IWIH zet tegenwoordig gewoon door. Bovendien is ’s ochtends hardlopen voordat er allerlei tuig zich op het fietspad bevindt, zo’n beetje het hoogst haalbare op aarde.

De tering, wat had IWIH een spijt van die Duvels! Zweten als een otter na een halve kilometer, pijn in de kuiten, oververhit, niet in het ritme kunnen komen en de neiging om na 2.5 kilometer alle yoghurt weer achteruit te eten. Halverwege het hardlopen lag er een berg kapotte bierflessen stukgegooid op het fietspad, dus de Ramadan zal inmiddels ook wel weer voorbij zijn, bedacht hij zich. Het tempo wat IWIH moest aanhouden lag een stuk lager dan donderdag, maar dankzij de Duvels voelde dit veel zwaarder aan. Hij heeft dus onderweg besloten om te stoppen met drinken. Dankzij het bier en het slechte eten van afgelopen week heeft IWIH ook gewoon de kilo’s weer terug, die hij was afgevallen. Goed, jullie raden het al: IWIH gaat gezonder leven. Vet eten en bier drinken zijn taboe vanaf nu. Gisteren is de laatste fles Duvel er doorheen gegaan en er komt voorlopig ook geen druppel bier meer in huis.

Ondanks alles heeft IWIH wel doorgezet en loopt hij nog steeds volgens het schema van de Runkeeper-app, dus eigenlijk is het best nog wel positief allemaal. Komende maandag of dinsdag staat de 10.0 kilometer gepland. IWIH gaat dan voor het eerst van zijn leven proberen om 10 kilometer aan één stuk te joggen. Hij houdt jullie op de hoogte.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s