FvD doet enorm schijnheilig

Gisteren protesteerde het Forum voor Demagogie Democratie van volksmenner pianospeler politicus Thierry Baudet tegen iets wat in de onderhandelingen over het nieuwe kabinet is besproken. Het aanpassen dan wel afschaffen van de referendumwet. Niet meer dan logisch zou je zeggen na het debacle met Oekraïne. Maar nee hoor, Baudet roept doodleuk dat het minachting voor de democratie is. Het moet niet gekker worden! De alt-right eng-rechts populist die het land wil gaan besturen met een ongekozen zakenkabinet van studievrindjes om de huidige elite te vervangen door die van hemzelf gaat hier even anderen de maat nemen. Een raadgevend!!! (waarom vergeet iedereen dit er altijd bij te zetten?) referendum dat volop valse verwachtingen schept moet in zijn huidige vorm gewoon weg of aangepast.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s