Thierry spreekt!

En opnieuw is het jullie favoriete website Ikwasinharen gelukt om een spraakmakend iemand te strikken voor een diepte interview en dan ook nog eens nadat die deze week in het nieuws was doordat linksige tuigtypes zijn eenvoudige grachtengordelpand bekladden. Zonder met een buks te dreigen maar gewoon door te beloven zijn verhaal open en eerlijk hier te plaatsen kregen we hem zover. Wonderkind, zelfbenoemd intellectueel en piano virtuoos maar bovenal grote denker: Thierry Baudet. Na een slap handje gaan we zitten in de luxueuze redactieruimte die we pas nog door wat Polen voor een habbekrats hebben laten herinrichten. Bij gebrek aan beter doet namens de site Supermatthijs het vraaggesprek.

SM: Nou, nou, wat een wijvenhandje was dat zeg. Zeker nooit in je leven ook maar één dag gewerkt?

TB: Oh zeker, wel ongewassen kraker, ik heb met mijn poten in de modder gestaan als leraar op de Universiteit Leiden.

SM: Nee dus, maar wat vervelend die hele toestand met je huis in Amsterdam.

TB: Ach, ik heb er nog een paar natuurlijk maar inderdaad schandalig dat die paupers niet met hun linksige handjes van andermans zuurverdiende eigendommen af kunnen blijven. Straks bekrassen ze mijn Daimler nog, stel je voor.

SM: Iemand thuis op gaan zoeken omdat je het niet met zijn politieke inzichten eens bent gaat veels te ver inderdaad.

TB: Nou, nee hoor. Zolang het die smachtende jonge vrouwtjes zijn die eens aanbellen geeft dat niks. En dan hoef je vervolgens een nee ook niet meer serieus te nemen. Lijkt me logisch, geen referendum nodig.

SM: Maar niet heel gek toch dat mensen wat kribbig gaan reageren op dat pseudo-intellectuele gewichtig doen van je?

TB: De strijd der gedachten moet je met woorden aangaan en niet door vernielingen te plegen. Dat is een gebrek aan argumenten wat je bij die communisten wel meer ziet. Vroeger toen wij als corpsbal nog weleens verhitte stuivers uit ons rijtuig naar het gepeupel wierpen had je er ook bij die dat dan een reden vonden erop los te slaan met hun knoestige werkmanshanden.

SM: Maar gelukkig is wel bekend uit welke hoek deze actie komt?

TB: Dat weten we wel zeker ja. Eerst dachten we nog die smerige PvdA- maffia maar laten we er niet omheen draaien. Die roze verf maakt wel duidelijk dat het een actie van GeenStijl is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s