Weg met de vrijheid van godsdienst!

En uiteraard komt deze oproep van de Nederlandse politieke partij voor de vrijheid. Want waarom zou je jezelf niet enorm tegenspreken als het kan? Zoals wel vaker is de vraag natuurlijk: Ja, maar hoe dan Geert?  Schuldig bevonden aan groepsbelediging en aanzetten tot discriminatie oftewel haatzaaien en dan dit gedachtegoed nog eens duidelijk maken in wat tweets. Niet nieuw dit idee inderdaad maar oké laten we eens doen alsof dit echt zou kunnen. Het is om te beginnen in strijd met onze grondwet en heel wat Europese verdragen. Maar vooruit, Wilders en zijn enge kliekje krijgt de absolute macht in ons land en gaat ervoor. De PVV krijgt de meerderheid in de 1e kamer en gaat dit regelen. Dan horen we als Nederland dus bij een indrukwekkend clubje landen als Noord-Korea, Birma en China. Dat staat echt goed op je cv hoor als je eens ergens wat wil verhandelen. Korans verbieden en uitsluitend moslims die een misstap begaan het land uitzetten. Voor Henk en Ingrid heeft Geert natuurlijk wel wat sterke argumenten om zijn plannen kracht bij te zetten. De islam zelf is ook heel goed in het verbieden van andere geloven als ze ergens de meerderheid hebben. Oftewel als hunnie het doen mogen wij het ook. En als ultieme kulargument is daar natuurlijk nog zeggen: Ja, maar de islam is helegaar geen religie maar een ideologie. Tijdens de wedstrijd veranderen we gewoon de spelregels als dat zo uitkomt want anders kunnen we nooit winnen. Als ik hier nu eens zou schrijven: Ja, maar de PVV is helemaal geen politieke partij maar een verzameling fascisten, nazi’s en verongelijkte huilebalken. Dan moet je ze eens horen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s