RTL 4 is een hoop emotionele overacting

dues-2731627__480RTL 4 en Humberto Tan hebben het zwaar. Mensen kijken liever naar Net5 of naar 24Kitchen. Of naar de ontbinding van een dode mus. RTL 4 was nog niet zo lang geleden een kijkcijfermagneet. John de Mol bedacht iets en verkocht het format hoe dan ook door aan een buitenlands tv-station. Top of flop maakte voor John niet uit, want zelfs een flop kon hij verkopen aan een dronken Thaise tv-producent. Als zijn copyright eenmaal aan een programma hangt, is het voor John handelswaar. Een jaar uitzenden in Nederland (kijkcijfers onbelangrijk) en verkopen maar. Natuurlijk zaten er goede programma’s bij, maar de succesformule is uitgewerkt. Angela de Jong van het AD schreef het al en die kritiek kwam natuurlijk rauw op het kale dakje van de eigenpijpende rtl-4-kliek. Laten we eens wat programma’s onder de loep nemen. Kijken of wij kunnen ontleden waarom de rtl-4-truc is uitgewerkt.

 

RTL Late Night

Humberto. Marco Borsato te gast. Ferry Doedens te gast. Vriendin van de baas te gast. Publiek klapt. Jan Kooijman te gast. Iemand zingt een liedje. Jandino te gast. Gordon te gast. Chantal Janzen te gast. Marco Borsato nog een keer te gast. Iedereen klapt. Waylon zingt een liedje. Emotie.

Wie ben ik?

Bordje omhoog. Gelach. Vriendin van baas presenteert. Gordon schreeuwt. Jandino schreeuwt. Gelach. Bordje omhoog. Geschreeuw. Publiek klapt. Paul de Leeuw schreeuwt. Najib schreeuwt. Publiek lacht. Iemand rent door studio. Gejuich.

The Voice of Holland

Waylon. Vriendin van baas presenteert. Iemand zingt. Tranen in ogen. Iemand zingt. Marco Borsato. Tranen. Iemand springt uit een stoel en rent door de studio. Publiek klapt. Emotie. Gejuich. Jury vindt iedereen fantastisch.

Ik houd van Holland

Iemand zingt. Iemand rent door de studio. Publiek klapt. Iedereen lacht. Iemand zingt. Geschreeuw. Gelach. Geklap. Gejuich. Ferry Doedens te gast. Chantal Janzen te gast. Publiek klapt. Vriendin van de baas te gast. Publiek gilt. Ineens danst iedereen op een deuntje.

De Jongens tegen de Meisjes

In de jaren 90 keek er al niemand naar. Op Talpa heette het programma M/V. Keek ook niemand naar. Chantal Janzen. Vriendin van de baas te gast. Publiek klapt. Jan Kooijman te gast. Iemand rent door de studio. Geschreeuw. Ferry Doedens te gast. Iedereen juicht. Chantal Janzen.

Een goed stel hersens

Geschreeuw. Publiek juicht. Geschreeuw. Iemand rent door de studio. Iemand springt door de studio. Geschreeuw. Ferry Doedens te gast. Publiek klapt. Gegil. Geschreeuw.

The Big Music Quiz

Humberto. Makkelijke vraag. Iedereen juicht bij goede antwoord. Geschreeuw. Iemand rent door de studio. Iemand zingt liedje. Gejuich. Geklap. Geschreeuw. Humberto. Iedereen zingt. Gejuich. Iedereen danst ineens op een deuntje.

Alles mag op Vrijdag, Zaterdag en Zondag

Jandino. Gordon. Joling. Geschreeuw. Iedereen rent door studio. Gelach. Publiek klapt. Ferry Doedens te gast. Chantal Janzen te gast. Jandino schreeuwt. Jan Kooijman. Applaus.

Peter van der Vorst ziet Sterren

Peter bij Chantal. Peter bij Gordon. Peter bij Ferry Doedens. Peter bij Joling. Peter bij vriendin van de baas. Peter bij Jandino. Peter bij Najib. Peter bij Humberto.

Chantal blijft slapen

Chantal bij Peter. Chantal bij Gordon. Chantal bij Ferry Doedens. Chantal bij Joling. Chantal bij vriendin van de baas. Chantal bij Jandino. Chantal bij Najib. Chantal bij Humberto.

Het zijn net mensen

Humberto. Chantal te gast. Jandino te gast. Gelach. Publiek klapt. Najib schreeuwt. Iedereen lacht. Najib lacht. Humberto klapt. Humberto juicht. Iedereen lacht. Applaus.

It takes 2

Iedereen zingt een liedje. Chantal Janzen. Gordon. Publiek klapt. Jan Kooijman. Jury vindt iedereen fantastisch. Publiek klapt. Emotie. Gordon lacht. Jury vindt weer iedereen fantastisch.

RTL Boulevard

Nieuws over Gordon. Nieuws over de vriendin van de baas. Nieuws over Jandino. Nieuws over Ferry Doendens. Nog een keer nieuws over Jandino. Nieuws over Najib. Nieuws over Joling. Nieuws over Chantal. Nieuws over hoe Jeroen van Koningsbrugge door de studio springt.

Goede Tijden Slechte Tijden

Fantastisch. Sterk verhaal. Goed acteerwerk. Niemand zingt een liedje. Niemand schreeuwt. Geen publiek. Geen Humberto. Niemand lacht. Niemand klapt. Geen jury. Enige nadeel zijn die Jan Kooijman en Ferry Doedens.

3 reacties

  1. Raak…!!..

  2. […] is om als lollige oom te fungeren op het verjaardagspartijtje van het debiele neefje van de RTL-4-familie. Tevens is de vraag of Soros zijn pion bij de publieke omroep kwijt is geraakt of dat hij zijn pion […]

  3. […] Beau. Humberto Tan lacht. Gordon lacht. Jandino springt. Jeroen van Koningsbrugge schreeuwt. Linda moet daar om lachen. Spreek ik met Henk? Ja. Was u 2 weken geleden aanwezig bij Feyenoord? Ja. Leeft u nog? Ja. Heeft u […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s