Noorwegen fuckt de EU en gaat haar eigen autonome regels maken

De Noorse Minister van Immigratie, Sylvi Listhaug, kondigde haar voornemen aan om het asielproces volledig te herstructureren door alle aanvragers in één verwerkingscentrum in Østfold te verplaatsen. Dat centrum heeft een capaciteit voor maximaal 1.000 migranten.

Zij beloofde dat de applicaties binnen drie weken zullen worden verwerkt en iedereen die niet in aanmerking komt voor een status als vluchteling onmiddellijk het land wordt uitgezet.

“Degenen die afgewezen worden, worden onmiddellijk het land uit gedeporteerd. Ideaal, direct vanuit het asielcentrum. Zij die asiel krijgen, gaan rechtstreeks in een integratieprogramma en mogelijk direct naar een gemeente voor verhuizing” vertelde Listhaug de lokale media. Listhaug geeft hiermee aan dat Noorwegen wil leren van hun fouten en wil voorkomen dat Noorwegen zoals Zweden wordt.

Vraag uzelf af of het mogelijk is dat u het verschrikkelijk vindt dat er überhaupt vluchtelingen zijn maar dat u geen behoefte heeft om de halve wereld op te vangen? Doordat Noorwegen het immigratieproces wil versnellen, is er minder kans op het “verwesteringssymptoom”, minder kans op onduidelijkheden en is er geen kans op een zogenaamd generaal pardon. Noorwegen doorbreekt hiermee een vicieuze cirkel van wat de EU zichzelf aan blijft doen. 

Het is goed om een ​​politicus te zien die actie onderneemt en een onpopulair migratiestandpunt inneemt. Sylvi kan Theresa May en alle andere Europese knuffelpolitici, een of twee dingen leren! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s