Witte snöetjes op de Nederlandse tv möeten öppleüren

man-297303__480Wij zijn niet te beroerd om even in te haken op deze journalistieke parel. Er is volgens Nynke de Jong te weinig diversiteit in het Nederlandse medialandschap. En dit terwijl je van Groningen tot Limburg een verschillend landschap hebt. (??) Maar als we eens goed zappen en in de bladen duiken, waren deze medelanders de afgelopen week op de Nederlandse televisie. Live of in de herhaling. In de krant. Op Studiö Spört. Op NPÖ 1. Op RTL. In tijdschriften. Op Nostalgia TV. Op de radio. In series. Op het voetbalveld. In de hitlijsten. In de boekenwinkels. In de reclames. In het theater. In de film. In de prijzen. We zijn hier en daar wat puntjes op de o vergeten, want we hebben natüürlijk niet heel de dag de tijd.

Humberto Tan, Ismael Ilgun, Anousha Nzume, Soumia Abalhaya, Andrew Makkinga, Laïla Abid, Najib Amhali, Kefah Allush, Narsingh Balwantsingh, Ali B, Noraly Beyer, Ramon Beuk, Gerda Havertong, Ruth Jacott, Gerard Spong, Pim de la Parra, Nadia Moussaid, Aldith Hunkar, Prem Radhakishun, Humberto Tan, Sylvana Simons, Noura el Koussour, Sheila Sitalsing, Kenny B, Anil Ramdas, Roué Verveer, Sabrina Starke, Remy Bonjasky, Humberto Tan, John Williams, Esmaa Alariachi, Jihad Alariachi, Danny Ghosen, Hajar Alariachi, Jandino Asporaat, Tannaz Hajeby, Jasmine Sendar, Donald Jones, Quintis Ristie, Nelli Cooman, Naeeda Aurangzeb, Regilio Tuur, Mohammed Azaay, Siham Raijoul, Simone Weismans, Igmar Felicia, Nasrdin Dchar, Howard Komproe, Abdellah Dami, Jörgen Raymann, Aicha Marghadi, Mustafa Marghadi, Ajouad El Miloudi, Soundos El Ahmadi, Leö Lucassen, Achmed Akkabi, Asis Aynan, Abdelkader Benali, Mohammed Benzakour, Shay Kreuger, Hafid Bouazza, Imanuelle Grives, Nabil Aoulad Ayad, Fresku, Naima El Bezaz, Meral Uslu, Mehmet Ulger, Humberto Tan, Fidan Ekiz, Ebru Umar, Murth Mossel, Sharon Doorson, Sinan Can, One’sy Muller, Elvan Akyildiz, Hakim Traïdia, Milouska Meulens, Rogier Komproe, Mamoum Elyounoussi, Senay Ozdemir, Karsu Donmez, Jeffrey Spalburg, Atilay Uslu, Soufiane Touzani, Shirma Rouse, Ozcan Akyol, Angelique Houtveen, Kader Abdolah, Akwasi, Leona Philippo, Nadia Zerouali, Stephanie Afrifa, Berget Lewis, Edsilia Rombley, Glennis Grace, Tania Kross, Humberto Tan, Yes-R, Mr Probz, Eva Simons, Alkan Colkü, Dilan Yurdakul, Toprak Yalciner, Pearl Joan, Raffaela Paton, Hanini Ajarai, Youssef Abjij, Mayram Hassouni, Mano Bouzamour, Seada Nourhussen, Humberto Tan en dan nog 1000 vage rappers, 7000 voetballers en andere sporters en tientallen politici en nog wat indo’s.

Maar volgens het schrijfmevrouwtje van het Anti-ariërs Dagblad heeft Nederland dus al die jaren veel moois van buitenaf laten lopen. De tv en radio zijn veel te blank. Nou, alle mensen hierboven, het zal u maar gezegd worden. U stelt dus geen ene reet voor in het diversiteitsdebat. U heeft alles voor niks gedaan.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s