IWIH gedrogeerd!

drunk-2673385_1280Ik was gedrogeerd. Niet alleen in Haren maar op meerdere plaatsen en zelfs meerdere keren.

Wat ik me er nog van herinner? Vrij weinig, zeg maar helemaal niks. Wat ik nog wel weet is dat ik wakker werd en dacht WTF. Wie is dat en wat doe ik hier en liep er nou echt niks leukers rond gisteravond.

Conclusie spijt, eeuwige spijt.

Of het zo er erg was? Ik zou het niet weten, ik was immers gedrogeerd, ofwel stomdronken. Iedereen weet dat je geheugen je dan nog wel eens in de steek kan laten.

Behalve als Jelle heet. Dan krijg je na 15 jaar na de ‘hype’ #metoo een brainwave en weet tot in detail wat er die bewuste avond op die hotelkamer is gebeurd. Misschien heeft hij het bewust verdrongen en wist hij donders goed dat hij iets had gedaan wat hij beter niet had kunnen doen.

Maar Gijs dan? Gijs vond het allemaal wel best Een onenightstand die niet eens de moeite van het herinneren waard was.

Twee mannen, twee verschillende manieren van terugkijken op wat was en nooit meer zal zijn.

Mannen laat het los en ga verder met leven en HEB LIEF!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s