Jerry Reed

Altijd als we als een pier zo dood lijken als website staan we weer op uit de dood als een virus (oh wacht) feniks. Dit keer met een stukje over een artiest die in 2008 alweer het leven liet. Geboren in Atlanta, Georgia, Jerry Reed. Vooral bekend om zijn fenomenaal gitaarspel maar zeker ook als acteur. De groten op aarde zoals Glen Cambell, Elvis en Chet Atkins werden door hem geïnspireerd. Jerry Reed schreef klassiekers als: Guitar man (bekend van Elvis) en A thing called love (ken je van Johnny Cash).

Bekende films waar Jerry Reed in speelde zijn: Smokey and the bandit (met oa. Burt Reynolds en Sally Field) en ook Concrete Cowboys waarin hij schitterde met Tom (Magnum) Selleck. Maar vooral om zijn gitaarspelen was Jerry Reed een legende.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s