Een vooruitblik op de toekomst van Nederland

mill-2841970__480Heerlijk avondje is gekomen, avondje van Zwarte Piet. Wat vinden we nu in de zak van deze zwarte knecht? Een glazen bol. We gaan even een blik in onze toekomst werpen. Pak in het jaar 2050 uw bingökaart er maar bij. Kijken hoeveel van onderstaande beweringen zijn uitgekomen. Wat er ook mag gebeuren, er komen prachtige tijden aan. De staafdiagrammen van Leo Lucassen laten een rooskleurige toekomst zien, dus dan zit het wel snor met Nederland.

2018 – Aanslag in Nederland. 54 doden en 123 gewonden. De stad Amsterdam is een stuk minder lief geworden.

2018 – Ongekend grimmige sfeer tussen allerlei verschillende bevolkingsgroepen. Wit tegen Zwart. BN’ers tegen Onbekende Nederlanders. Links tegen Rechts. Vrouw tegen Man. De media vullen hun studio en pagina’s met lui die de witte mensen de schuld geven van de kloof tussen allochtonen en autochtonen. Leo Lucassen mag in elke tv-studio zijn staafdiagrammen laten zien.

2019 – Honderden BN’ers dragen T-shirts ‘Rechts Nederland is niet mijn land’.

2020 – Geert Wilders wordt vermoord.

2021 – Suikerfeest wordt een officiële feestdag en elke islamitische leerling heeft vrij van school zonder enige vorm van sanctie.

2022 – Nederlandse media en honderden BN’ers dragen T-shirts ‘De moord op Wilders was een daad van verzet’ Een Nederlands talkshow geeft het startschot voor de actie ‘Nederland vrij van fascisme’. In Amsterdam zitten de inwoners voor tientallen grote tv-schermen verspreid in de stad te kijken naar de landelijke actie.

2023 – Het Rijksmuseum gaat Nederlandse kunst vervangen door schilderijen uit Afrika en het Midden Oosten. Dit om meer aan te sluiten bij de bevolkingsmix van Nederland.

2025- Zwarte Piet wordt een strafbaar symbool. Iedereen die nog zwartgeschminkt over straat gaat, krijgt een boete van enkele honderden euro’s en/of taakstraf.

2025 – DENK haalt 5 zetels in de Kamer. De nieuwe partij IN (Islamitisch Nederland) haalt 2 zetels.

2026 – In de studio van een Nederlandse talkshow wordt een avondvullend programma uitgezonden waar openlijk afstand gedaan wordt van het verleden. Artiesten zingen liedjes. Premier Jesse Klaver van GroenLinks zegt sorry voor het racistische verleden van dit land. Hij gaat er vanaf nu alles aan doen om ons Nederlanders te doen beseffen dat we vanaf nu moeten boeten voor ons wit privilege.

2028 – Standbeelden van oude Nederlandse zeehelden die mensen zouden kunnen kwetsen worden weggehaald. GroenLinks krijgt een wetsvoorstel ‘Nederland vrij van racisme’ door de Kamer.

2029 – NRC is failliet. Dit was de laatste papieren krant van Nederland. De laatste dappere strijders van het krantenlandschap moeten gedwongen stoppen. Niemand leest meer. Laat staan in het Nederlands.

2030- Boeken van Gerard Reve (racistisch en homoseksueel van aard) en JC Bloem (nationalistisch) worden massaal verbrand.

2030 – Herdenking moord Geert Wilders wordt verstoord door honderden ‘jongeren’.

2031 – DENK haalt 8 zetels, IN haalt 4 zetels en Partij voor de Islam 3.

2032 – Amalia wordt koningin van Nederland. Flinke protesten tijdens inhuldiging. Honderden BN’ers dragen T-shirts ‘Het Koningshuis is racisme’.

2032 – In verschillende wijken in Rotterdam, Amsterdam, Arnhem en Den Haag komen standbeelden van Erdogan.

2033 – De Nederlandse politietop is compleet in handen van islamieten.

2033 – Oppositieleider Thierry Baudet wordt gearresteerd wegens landverraad en opruiing. Hij wordt gevangen gehouden, maar weet te ontsnappen in een boekenkist. Daarna is er nooit meer wat van hem gehoord.

2034 – Ali El-Hammati speelt zijn 134ste interland voor het Nederlandse voetbalelftal. Hij wordt recordinternational. Zijn broer Ahmed heeft al 105 interlands gespeeld. Younes Barakat 104 en Ali Karadut 100. De kleur Oranje is trouwens in het jaar 2030 aanstootgevend gebleken. Veel BN’ers liepen in dat jaar met T-shirts ‘Oranje is racisme’. Het Nederlands voetbalelftal speelt sindsdien in het rood en in een groene broek.

2036 – De stilte op 4 mei wordt niet meer op De Dam gehouden. Ook de tv zendt de herdenking niet meer uit.

2038 – De Nederlandse vlag moet worden aangepast. De driekleur staat niet meer symbool voor het land dat Nederland nu is. Er komt een halve maan bij. En blauw wordt groen.

2040 – Kerken die nu nog bestaan zijn een symbool van de christelijke overheersing die eeuwen gold in Nederland. De nieuwe tijd is nu eenmaal hier, dus alle kerken moeten worden gesloopt of worden omgebouwd tot een moskee.

2041 – Koningin Amalia wordt uit haar ambt gezet. Nederland is geen koninkrijk meer. Er wordt gekozen voor een presidentieel systeem.

2042 – Ali Kuzu (DENK) en Younes el Ahmadi (GroenLinks) zijn de twee kandidaten om eerste president van Nederland te worden. Het volk mag stemmen. De stembussen gaan alleen open in Rotterdam, Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Utrecht, Gouda en Nijmegen.

2043 – Ali Kuzu wordt de eerste president van Nederland.

2043 – Nederland krijgt een nieuwe naam Islamitisch en Communistisch georiënteerde Republiek Holland.

2044 – Op last van de politie sluit de laatste synagoge in Nederland.

2045 – Cd’s van Marco Borsato (nationalisme) en Nick & Simon (racisme) worden massaal verbrand.

2050 – Witte Pieten zorgen voor een hoop commotie in medialand. Waarom zijn de fictieve figuren wit? Waarom is die rol alleen voor witte Nederlander weggelegd? Die zijn in de minderheid. Er wordt actie gevoerd om Witte Pieten met hun tijd mee te laten gaan. Er worden islamitische Pieten en Afrikaanse (lees zwart) Pieten geïntroduceerd. Witte Pieten zijn vanaf nu verboden. BN’ers lopen massaal in T-shirts ‘Witte Pieten zijn racisme’.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s