Onze Jort Kelder lust er wel pap van

suspenders-1302922__480Die Jort toch. Jort vertelt in zijn nieuwe radioprogramma dat hij regelmatig wordt aangesproken door vrouwen, gemiddeld zo’n 35 jaar oud, die min of meer aansturen op een verkrachting. Niet een subtiele opmerking en wanneer men wat verder doorvraagt blijkt het allemaal best wel mee te vallen. Jort heeft zich wat onhandig uitgedrukt. Ongeveer twee jaar geleden zat ik naast Jort op de tribune van de plaatselijke vereniging waar hij opnames had voor zijn programma ‘Hoe heurt het”.

Een vriendin wilde met hem op de foto maar durfde dat niet te vragen. Ik wel, waarom niet? Jort is een ‘soort van’ gewoon mens en dat zijn wij ook. Jort ging met ons op de foto. Geen van beide hadden wij de neiging om ons aan Jort op te dringen. Niet dat we geen beschuitje met hem zouden willen eten maar om op de tribune van ’s lands oudste voetbalvereniging, die beschaafdheid hoog in het vaandel heeft staan nou direct aan te sturen op een verkrachting leek, zelfs ons, wat ver gaan.
Toch denk ik dat er meer dan genoeg vrouwen zijn die het helemaal niet erg zouden vinden om eens flink door Jort genomen te worden.

Probleem in deze is mijns inziens meer dat ik Jort nou niet direct de man vindt die zijn vrouw, verloofde, geliefde, scharrel of zijn one night stand eens flink neemt. Jort is geen vijftig tinten grijs type. Jort heeft vast geen kelder onder zijn huis met kettingen aan de muur. Niet dat Jort geen kelder onder zijn huis zou hebben maar daar liggen hoogstwaarschijnlijk wat mooie wijnen op hem te wachten. Of Italiaanse schoenen en geen hitsige 35-plus-vrouwen.

Wanneer Jort zich eindelijk heeft ontdaan van zijn alles overheersende bretels, zijn eeuwige kort water broek, die overigens wel op maat is gemaakt door een Italiaans kleermaker, is de lust je waarschijnlijk al lang vergaan.
Jort is geen ‘me Tarzan you Jane type’. Jort is een slow seks type, waarbij het heel misschien wat minder slow gaat dan je zou willen. Misschien toch niet heel vreemd dat zowel Georgina als Lauren toch hun blik wat hebben verruimd en Eva nog steeds niet heeft ‘toegehapt’. Nee zo’n verkrachting door Jort zou uiteindelijk best weleens een enorme tegenvaller kunnen zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s