Luizenbaas Galjaard zegt (ik) vertrek

plant-louse-1624047__480Opperluizenbaas Erland Galjaard vertrekt bij RTL 4. Is hij de grote luis in de pels? Heeft hij te veel luizen de hand boven het hoofd gehouden tijdens zijn regeerperiode bij RTL? Naast het feit dat ‘De Luizenmoeder’ een prima afspiegeling is van het schoolplein – waar mevrouw Galjaard ongetwijfeld een paar keer per week zal lopen – probeert Galjaard met zijn oudgediende presentatieluizen de kijkcijfers te behouden.

Niet gelukt. Jammer voor de opperluizenbaas. Zoal de altijd goudeerlijke Anouk al meldde bij Te Voice ‘naar RTL Late Night (lees heel RTL) kijkt sowieso geen luis meer’. Een keer in de week humoristische, uit het leven gegrepen, oprechte humor maken moet toch niet heel moeilijk zijn.  Het wordt de luizenbaas te veel. Nu maar hopen dat hij vele uitgerangeerde luizen met zich meeneemt. Het is tijd voor revolutie in de luizenwereld!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s