TOTAAL SUPERMEGAKECHOVERZICHT GROTERE WIJ VAN NEDERLAND FEBRUARI 2018!!

firearm-409000__480Iedereen geniet zo van het grote wij-gevoel in dit land dat ze ons massaal mailen voor een compleet overzicht. Wij zijn de beroerdste niet en publiceren u het overzicht van 1 t/m 28 februari. We kunnen een conclusie trekken en dat is dat we blij zijn dat februari maar 28 dagen heeft in plaats van 31. Of dat Anniko van Santen van Opsporing Verzocht voorlopig nog wel werk heeft en dat Kees Amsterdam blij is dat hij van de NPO kilometervergoeding krijgt. Kees rijdt elke week van Nijmegen naar Breda om parkeerplaatsen en flats te filmen. Arme jongen. Gelukkig zijn we nu in maart. Maart roert zijn staart.

1 februari – de stad Amsterdam waar de zeelieden lallen. Waar explosieven aan deuren hangen. Granaten in straten, o Amsterdam is aan het vallen.

2 februari –  godnondeju die politie tegenwoordig. Mept in Waddinxveen iemand de dood in. Of niet? Of misschien? Wat wel een feit is, is dat de politie compleet doorgedraaid is van ellende en om zich heen gaan beuken. Dat krijg je ervan als je met te kleine schoenen, afzakkende broek, twee kogels in de blaffer en in een Touran (0 naar 100 in 1 minuut 40, red) op boeven moet jagen. Op Rotterdam Centraal staan Nederlanders te protesteren voor Erdogan. Raar eigenlijk dat geboren Nederlanders staan te klappen voor een islamitische dictator. Zal wel onderdeel zijn van het wij-gevoel.

3 februari – terwijl er een 15-jarige jongen wordt getaserd omdat hij mensen gijzelt, demonstreren geboren Nederlanders in Rotterdam tegen Erdogan. Iets zegt ons dat Nederlandse Koerden en Nederlandse Turken niet echt met elkaar overweg kunnen. Een Turkse burgeroorlog tussen geboren Nederlanders past ook helemaal in deze tijd. Net als uitgaansgeweld. Was het in 2015 nog een incident, wat is uitgaansgeweld in Valkenburg in 2018 dan? Nog steeds een incident?

4 februari – lekker uit eten in Nijkerk met z’n allen. En werken bij de politie is eigenlijk best kut. Voor 1900 euro in de maand jezelf helemaal de tyfus laten schoppen in Leek of Uden. Gelukkig doet de politiek daar iets aan. O nee wacht. Die plakken het hoofd van een collega van een andere partij op IS-executiefoto’s. Stem D666 om dit land te redden.

5 februari – hadden we het gisteren over D666? Vandaag weer. De Wij-partij heeft Yassmine el Ksaihi als politiek talent in Amsterdam geparkeerd. Een beetje meer homohaat zou Amsterdam goed doen. Stem D666! Kijken hoe de inwoners van Brielle stemmen op 21 maart, want het geweld neemt toe in het pittoreske vestingstadje. Tevens moeten er maatregelen komen om verwarde mensen in Brielle te helpen. Daar moet beleid op gemaakt worden.

6 februari – nou, dat escaleert snel. Zo staat gisteren in de krant dat Brielle zich wil focussen op verwarde mensen, zo overgiet een man in Brielle zichzelf een dag later met een vloeistof. Best grappig natuurlijk, mits het grappig bedoeld zou zijn. Voor de rest valt er daar niks meer te lachen. In Brielle is er een Tachtigjarige Oorlog aan de gang.

7 februari – dit was een typische wij-dag. Sinterklaas moet dood. Na Sinterklaas moet ook Roodkapje dood. Pino. Tommy. Batman. Spiderman. Echt iedereen. Of jongens van 14. Ook niet te vertrouwen die pubers. In Nieuwegein klinken kalasjnikovs in straten.

8 februari – dit was een rustig dagje. Eigenlijk de rustigste dag sinds 1 januari 2018. Iedereen kon veilig over straat. Leo Lucassen zag dat het goed was. Iedereen mocht vandaag lekker homo zijn. Of jood. Of jehova. O nee wacht. Dat kan niet meer. Die horen er sinds vandaag niet meer bij in dit Wij-land. We lopen vaak te zeiken over IS-kinderen, maar Jehova-kinderen hebben het ook moeilijk in dit land.

9 februari – af en toe een potje vechten lucht op. Zeker in Arnhem. Lekker met z’n allen matten. Prima voor het wij-gevoel. Onder geboren Nederlanders heerst er niet alleen wrijving bij de kwestie Koerden/Turkije, maar onder Nederlanders heerst er ook verdeeldheid tussen geografische gebieden in Marokko. Rif. Raf. Bestorming Marokkaanse ambassade in Den Haag. Steekpartij Zaandam. Vechtpartij Rotterdam. Homohaat in Amsterdam. Geweld tegen Touran-rijders in Zaandam. Oprecht een dag in het teken van ons grotere Wij.

10 februari – ach, dat homo’s in Nederland niet echt gewenst zijn, is onderhand geen nieuws meer. Nou ja, in bepaalde wijken dan. Wat voor wijken? Wijken waar massaal FVD’ers wonen? Of wijken waar witte blanke boze mannen massaal uit het raam hangen om homo’s te bespugen? Wat voor wijken zijn dat eigenlijk? We zullen het nooit weten. Wat we wel weten is dat Nederlanders zeer begaan zijn met de kwestie Turkije/Koerden. Geboren Nederlanders protesteren vandaag op het Malieveld tegen Erdogan en in Boxtel wordt er iemand neergestoken. Alaaf.

11 februari – heeft u al een wij-gevoel? Wij wel. Zeker in Roosendaal. Daar probeert iemand een Touran-bestuurder te wurgen. Gelukkig krijgt die Touran-cowboy 1900 euro per maand. In Rotterdam beleven twee mensen een lekker wij-gevoel, want 1 zit boven te chillen en de ander ligt beneden. Dood. Zo gaat dat nou eenmaal in dit Wij-land. Onze jeugd doet het trouwens ook prima. Zeker in Haarlem waar twee jongens van 14 en 16 worden opgepakt en in Den Haag is er dreiging bij de Turkse ambassade. Geboren Nederlanders zijn flink bezig met de kwestie Koerden/Turkije. Later die dag wordt er een verwarde geboren Nederlander opgepakt in Dordrecht.

12 februari – vandaag is er een steekpartij bij een psychiatrische inrichting in Capelle aan de IJssel. Maar dat is een incident, want steekpartijen bij GGZ-instellingen gebeuren nooit. Maar het ziekste van het ziekste gebeurde in Rosmalen. Ondanks dat het redelijk tegen het wij-gevoel van Nederland ingaat, want iedereen is gelijk en verdient tweede kansen en is een parel en een cadeautje voor de samenleving, verdient deze man gewoon de doodstraf. Een kind van 2 schoppen, dan ben je om in linkse termen te blijven ‘een minderwaardig mens’.

13 februari – gisteren was een dieptepunt in de Nederlandse geschiedenis. Het Grotere Wij is nog niet echt geluk. Sorry koning van Oranje. Laten we het vandaag opnieuw proberen. Mislukt. Schietpartijen alom in Zwijndrecht. Overal kogels. Alle scenario’s open. In Vaassen worden twee Touran-cowboys in elkaar geschopt. Gelukkig verdienen ze 1900 euro per maand.

14 februari – geboren Nederlanders die aanhangers zijn van de PKK demonstreren in Delft, maar voor het wij-gevoel van Nederland moeten we eigenlijk bij de politiek zijn. Aan de ene kant kan er een broddeltekst geschreven worden voor de koning met loze termen als wij, trots, kracht, samen, sterk samen, samen bouwen, samen, blabla. Aan de andere kant worden rechtse politieke partijen in dit land gewoon uitgesloten. Niet alleen in 2018, ook 30, 20, 10 jaar geleden werden bepaalde niet nader te benoemen politici uitgesloten, uitgelachen, vermoord en belachelijk gemaakt. Zo rolt dit land. DENK dat dit niet meer goed komt. Of NIDA? Haha, Twents woordgrapje. Daar kunnen deze twee mannen niet om lachen want die liggen in een traditionele plas bloed kapotgestoken in Nederlandse straten te Rotterdam.

15 februari – het Oudhollandse ‘explosief  aan deuren hangen’ is nu ook in Nieuwegein een discipline geworden. Iemand (Bekende van de P, red) woont in een huis dat eerst (7 februari) een kogelregen tegen het zolderraam krijgt aangetikt en vandaag een explosief aan zijn toko krijgt vastgeplakt. Die iemand heeft vast geen touwtje uit de brievenbus hangen.

16 februari – post voor Nederland. Jihadist Marouane B. schrijft in zijn brief dat hij naar Nederland komt omdat hij een tweede kans wil. Hij is wel boos dus of u even uit wil kijken als u hem ziet. Goede tip; ga niet alleen over straat om te pinnen. Dan verkleint u namelijk de kans om slachtoffer te worden van een gewelddadige doorgedraaide koppensnellers.

17 februari – hommeles in Alphen aan den Rijn, Den Haag (2x) en Zwolle. In Breda durven mensen nog in hun eentje te pinnen. Dan vraag je er natuurlijk zelf om. Maar even zonder dollen, wat the fuck is er aan de hand in Breda. Hier. Hier. Hier. Hier. Hier. Hier. Hier. Maar er is maar één groot probleem in Breda; de stad mag wat groener. Godsklere wat een groenlinksmentaliteit heerst er door het land. Elk weekend meppen burgers elkaar helemaal de tyfus, maar te weinig struiken in de stad is een issue. Weet je Breda? Krijg lekker de tyfus.

18 februari – je zou maar in Roosendaal wonen. Super kut voor de waarde van het huis al die schietpartijen. Gouda vandaag in het nieuws met een steekpartij. Als je vandaag in Twente woont, krijg je Turkse propaganda in de brievenbus. Of je even iets wil vinden van de Turkse/Koerdische kwestie. Kan gewoon in Nederland Wij-land.

19 februari – vandaag werd bekend dat er een voetbaltrainer helemaal tot moes is geslagen in Zwolle. Onder het oog van kinderen. Iets met geloof. In Vijlen wordt iemand neergeschoten en in Hattem een zwangere vrouw de dood ingejaagd en er werd vandaag bekend dat 30 asielzoekers hier zijn binnen gekomen met IS-paspoorten. Voor de rest was er vandaag niks te zien. Voor je kijken en doorlopen.

20 februari – ophef in de Bijlmer. Maar een schietpartij is anno 2018 een routineklusje geworden voor onze politie. Onze handhavers van de wet hebben het iets moeilijker met grote misdaadgroepen die massaal drugs in- en uitvoeren. Gefeliciteerd allen, Nederland is een narcostaat geworden. Jij drugs, jij drugs, iedereen drugs!

21 februari – in Den Bosch zijn mensen boos en slaan de halve rechtbank tot gort. Rechtbank op slot. Paar mensen worden bedreigd, maar niemand aangehouden. Waarom zou je eigenlijk.  En dan nu andersomnieuws. Hoe heet het als bevolkingsgroepen andere bevolkingsgroepen in een land aanvallen? Burgeroorlog! In Emmeloord is vandaag een moslimmeisje helemaal de tyfus geschopt. Er zijn geen getuigen, maar we zijn goedgelovig.

22 februari – opsmuk bij de Kruitvat in Eindhoven en in diezelfde stad ook een steekpartij. Voor de rest een rustige dag in het ganse land. Alleen werd er bekend dat Turkse Nederlanders frauderen. Niet echt schokkend. Schokkender is dat de Nederlandse D66-rechters vermogensonderzoek op Turkse bodem racistisch vinden. Fraudeurs hebben dus vrij spel in dit gastvrije land.

23 februari – verdachte omstandigheden in Alblasserdam, Amsterdam en in Breda. In Breda? Daar gebeurt toch nooit wat? Niks aan de hand. Gewoon doorlopen.

24 februari – steekpartij Spijkenisse (routineklusje) en een vertrouwd beeld in Den Haag waar Koerden demonstreren tegen Turkije. Wat een gedoe met die dubbelepaspoortiëers. De democratisch gekozen volksvertegenwoordigers van DENK hebben een landverraderslijst gepubliceerd. Zijn dat dan mensen die stiekem land verkopen aan de Duitsers? Zijn dat mensen die rasechte Nederlanders willen vermoorden? Wie zijn dan de landverraders van tegenwoordig? Nou, dat zijn Nederlandse Kamerleden (van Turkse komaf) die het lef hebben gehad om de Armeense genocide te erkennen. DENK heeft de mond vol van het Nederlandse slavenverleden in 1345 en het gebrek aan Nederlands spijt en erkenning van die tijd, maar een Turkse massamoord onder Armeniërs is nooit gebeurd. Dat is meten met twee maten en dat past nou net niet in het wij-gevoel van dit land. En er zijn meer wapens in dit anti-Trumpland dan in een schiettent op een kermis. Een tsunami aan illegale wapens overspoelt ons landje. Jij een wapen, jij een wapen. Iedereen een wapen.

25 februari – routineklusje Hoorn, routineklusje Veghel, routineklusje Rotterdam. In Nijmegen ging iemand alleen pinnen. Dan krijg je dus een steekpartij. Het gaat de laatste tijd sowieso lekker in Nijmegen. Puike stad vol met routineklusjes. In Venlo worden twee zussen de tyfus geslagen door een groep mannen. Wat voor mannen? Dat zullen we nooit weten.

26 februari – incidentjes zonder slachtoffers komen eigenlijk niet voor in dit grote wij-overzicht. Maar een kogelregen in het centrum van Rotterdam is best wel een teken aan de wand dat er iets niet helemaal goed zit met het wij-gevoel van Rotterdam. Sowieso is het wij-gevoel vandaag ver te zoeken in Zoetermeer. En we hebben een bingo. Een ontvoering stond nog open op onze kaart. In Eersel wordt vandaag een baby ontvoerd. Tevens wordt er een 17-jarige jongen uit het water in Den Haag gevist. Nederland, Nederland, waar is het misgegaan?

27 februari – noodklok. Bim bam hier een verwarde vrouw, bim bam hier een verwarde man. Er is een overschot aan verwarde mensen in dit wij-land. (mooi kaartje) We laten onze tieners dus opgroeien tussen geesteszieken. Maar gelukkig staat onze jeugd zijn mannetje wel. Zij vormen gewoon moordcommando’s. Teenage Mutant Ninja Tuig. De politie was vandaag druk in de omgeving van Havana aan de Waal. 140 agenten (dat zijn ze dus allemaal uit de provincie Gelderland) doen meerdere invallen in criminele panden. In Amsterdam (waar anders) spreekt op de VU (waar anders) een ex-terrorist (Rasmea Odeh) die vroeger joden opblies. En als je joden opblaast, ben je in linkse kringen al gauw een heldin. In Almere wordt een jonge jongen dood geschoten. Voor de rest een rustig dagje.

28 februari – over jonge jongens gesproken. De jeugd doet het best aardig in dit land. In Roden worden een 18-jarige inbreker en een 20-jarige hulppiet opgepakt. De jeugd heeft de toekomst. Geef ze een taakstraf dat zal ze vast leren. En de politie van Breda heeft een vraag voor u. Geen pizza vandaag en we sluiten vandaag af met iets luchtigs. Gewoon een man zonder vaste woon- of verblijfplaats die helemaal krankjorum alles naar de klote rijdt in Boskoop.

Doe maart zelf maar bijhouden. Het blijft geen feest.

6 reacties

  1. […] aan het grotere wij in dit land, houden we graag een dagboek bij of dat een beetje lukt. Januari en februari zijn jammerlijk mislukt. Maar maart roert zijn staart dus wie weet zijn er deze maand dingen gebeurd […]

  2. […] de hoek van uw straat ontploft. Geeft verder niet, we blijven voorlopig lekker positief. Januari en februari waren best positief. Maart viel ook wel mee. Daldende misdaadcijfers alom. We hebben nu al zin in de […]

  3. […] allemaal. We leven echt lekker samen met z’n allen. Leve de koning. Hoera in januari. Hoera in februari. Hoera in maart. Hier het complete megapositieve baf baf baf overzicht van april […]

  4. […] wordt in het werk gesteld om het bankhangend volk dom te houden. Want wat ging het goed in januari, februari, maart, april en mei. En juni? Geen idee, want wij stoppen met die maandelijkse overzichten. Het is […]

  5. […] ook een raadsel. Oftewel; ze hebben geen idee en doen ook maar wat. Vandaar dat wij in januari, februari, maart, april en mei van dit jaar een korte update gaven over hoe gaaf dit land was. Ook wilden […]

  6. […] ook echt gedaald in dit land. HOERA! Wij zien al sinds januari 2018 de misdaadcijfers dalen. Ook in februari 2018, maart 2018, april 2018 en mei 2018 zagen wij de misdaadcijfers dalen en merkten wij dat het geluk […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s