Afschrikwekkende posters bij Moskee

Je kunt wel heel de dag op Twitter gaan zitten blèren dat de islam kudt is en veel ellende met zich medebrengt, vervolgens gefrustreerd in bed stappen en de volgende dag gewoon weer je zelfde jankverhaal gaan houden, maar dat schiet natuurlijk geen reedt op. Daarom gaan wij van ikwasinharen.nl actie ondernemen.

Rokers worden tegenwoordig geconfronteerd met allerlei afzichtelijke plaatjes over de gevolgen van het roken. Misschien schrikt het mensen af die beginnen met roken. Zo lijkt het ons een uitstekend idee om bij moskeeën grote billboards te plaatsen voorzien van afbeeldingen, wat deze religie met zich mee kan brengen. Te denken valt aan foto’s van mishandelde vrouwen, misbruik van dieren, terroristische aanslagen, kindhuwelijken, in elkaar geslagen homo’s, en noem maar op.

Wellicht dat nieuwe bezoekers van een moskee een indruk krijgen van wat ze te wachten staat en kan het ze op andere gedachten brengen. Wij hebben voorzichtig gepeild en zowel de PVV als het Forum voor Democratie ziet liever helemaal geen moskeeën, maar als ze er dan toch komen of al staan, dan zouden deze waarschuwingsborden verplicht en duidelijk zichtbaar aanwezig moeten zijn.

Ikwasinharen.nl gaat in ieder geval in overleg met gemeentes om te kijken wat er haalbaar is. Zo proberen ook wij bij te dragen aan een stukje veiliger Nederland!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s