NEDERLAND RAAKTE EEN JIHADIST DIE ZICHZELF WILDE OPBLAZEN KWIJT

bomb-154456__480Maandag 26 februari ontplofte er een granaat in Maastricht. Dit keer was het geen ontploffing veroorzaakt door de onderwereld of ander islamitisch straattuig, maar dit keer kwam de granaat uit het wapenarsenaal van de politie. Er moest voor de politie-inval wel eerst vijf keer vergaderd worden, er moesten 23 verantwoordingsformulieren worden ingevuld en door meerdere afdelingshoofden worden ondertekend om de granaat uiteindelijk te gebruiken. De granaat was de enige die de politie Limburg nog in hun la had liggen. Door al die bezuinigingen moeten ze nu bij invallen gebruik gaan maken van plastic zakjes. Die moeten ze dan geknield voor een deur opblazen en met hun hand tot ontploffing brengen. Daarna roepen ze pang pang en moeten ze het drugshol binnen rennen. Maar we dwalen af. Want weet u nog dat André Hazes zong ‘Wij houden van Nederland, Oranje, daden en doel etc’. Nou, die tijd is voorbij.

Maandag 26 februari 2018 werd jihadist Mohammed G. van zijn bed gelicht. Flikken Maastricht in het echt. Mo (wij mogen Mo zeggen) was sinds oktober 2017 op vrije voeten. Vijf maanden heeft Mo in vrijheid geleefd en zit nu weer in voorarrest. Iets zegt ons dat Mo hardleers is. Mo heeft een tweede (derde, red) kans gekregen, maar verprutst. Arme Mo. Even kijken waarom Mo vast zat. Mo wilde naar IS, maar dat mislukte. Mo wilde een martelaarschap in Nederland (lees zichzelf opblazen ergens in het land), Mo werd ontoerekeningsvatbaar verklaard, Mo reisde zonder paspoort naar Irak terwijl hij eigenlijk in een psychiatrisch ziekenhuis therapie moest volgen, Mo wilde een vals paspoort kopen. Kortom Mo heeft issues. Daarom gaf dit land een zware straf aan Mo. Daar komt het: een enkelband, een contactverbod met andere Ali Bombaries, verplichte gesprekken met een islamdeskundige en een gebiedsverbod voor vliegvelden. Onwijs aardige rechter. Mo moest ook nog een cursus tot jezelf komen d.m.v. innerlijke krachten in het onderbewuste brein volgen, yogalessen nemen, verplicht lid worden van D66, inschrijven voor een cursus Mindfulness en elke dinsdag een loopbaanplanningscursus doen. Mo mocht het gerechtsgebouw verlaten en niemand heeft even gecheckt welke bus Mo nam. Mo was dus gewoon kwijt. Wij herhalen; NEDERLAND RAAKTE EEN JIHADIST DIE ZICHZELF WILDE OPBLAZEN KWIJT!!!

Nederland, Nederland; hoe vind je zelf dat het gaat eigenlijk? Van wereldheersers 400 jaar geleden naar jihadistenknuffelaars in het heden. Mo pakt over paar dagen weer de bus en wij geven Nederland een tip; kijk even waar Mo uitstapt zodat de burger ook weet in welke straat er een jihadist woont. Dat is wel zo prettig voor de beheerder van de buurtApp. Attentie buurtpreventie. Mo heeft zich opgeblazen in de speeltuin. Wil iemand 112 bellen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s