Schedelmeter uit FvD gezet!

Yernaz Ramautarsing heeft zich terug getrokken als kandidaat voor de Amsterdamse gemeenteraadsverkiezingen. Wat er natuurlijk eigenlijk op neerkomt dat Thierry hem uit zijn partij FvD heeft gezet. Het koppelen van ras aan intelligentie was nog tot daaraan toe evenals het bestormen van podia om de gespreksleiders aan te vallen. Maar Yernaz ging blijkbaar tever door de acceptatie van homoseksualiteit als dommer worden van een samenleving te zien. Nu kan deze grote denker zich bezig gaan houden met zijn voornaamste hobby: schedelmeten voor gevorderden. De resultaten zullen we wel voorbij zien komen in allerlei wetenschappelijke onderzoeken. Baudet zelf was te druk met het doen van zinloze aangiftes en niet bereikbaar voor commentaar. Evenals de lijsttrekker voor het FvD in Amsterdam Annabel Nanninga die net bezig was met het persoonlijk opeten van alle ondervoede dieren bij de Oostvaardersplassen. Ook dat probleem is dus weer onder controle.

Advertentie

een reactie

  1. […] over Wilders; hier, hier, fascismealert hier, hier, hier en hier en over schedelmeters van FVD; hier, hier, hier  en over Heil Trump; hier en hier. Wij waarschuwden een tijdje geleden al voor het […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s