Kinderen Pechtold zijn lid van Forum voor Democratie

social-1834010__480Alexander is bezorgd. Het Forum voor Democratie wil zijn kinderen volgen op Instagram. Maar papa Pechtold heeft het niet helemaal goed begrepen. Zijn kinderen hebben zich juist aangemeld bij het Forum voor Democratie omdat ze graag willen weten wat democratie precies inhoudt. Zij hebben het vermoeden dat hun vader dat niet helemaal, of helemaal niet, goed begrepen heeft.

Thuis hebben ze niks in te brengen. Het gaat zoals papa het zegt. Ze hadden inspraak tot het moment dat ze de baarmoeder hebben verlaten, daarna was het uit met de pret. Op school maken ze zich ook zorgen. De zorgcoördinator heeft haar handen vol aan de kindjes Pechtold. Ze worden ‘gepest’. Ze willen de achternaam van hun moeder. Ze willen niet meer aangesproken worden met Pechtold. Ze schamen zich voor de uitspraken van hun vader.

Logisch dus dat ze op onderzoek gaan  naar democratische alternatieven. Thuis verdraaien ze gewoon de boel, dat doet papa Pechtold immers ook altijd. Die zegt tegen mama dat hij naar Den Haag moet maar ondertussen gaat hij met Karin naar zijn omkoopneukhut in Scheveningen. De kindjes Pechtold zijn in tegenstelling tot hun vader niet dom. Ze nemen afstand van hun vader. Ze hebben nog even gedacht aan een abortus met terugwerkende kracht maar dat ging niet meer. Wel hebben ze hem opgegeven (letterlijk en figuurlijk) voor orgaandonatie en zijn lichaam daarna ter beschikking gesteld aan de wetenschap. Ze zouden graag zien dat dit de vraag voor hen beantwoordt waar zit bij onze papa het schroefje los? 

Na publicatie van dit stuk ligt er meteen een mooie taak klaar voor Kasja. Iets met fakenieuws.

Advertentie

een reactie

  1. […] Top 10 van meest gelezen columns. We hadden columns over Pechtold. Over heel de familie Pechtold. Over nonnen. Over een rennende IWIH. Hij heeft gewoon een heel jaar gerend in plaats van […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s