De haat van Pechtold voor Thierry Baudet

ankreuzen-1740989__480We zijn inmiddels in maart beland. Nog 14 dagen en dan zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Ondertussen vraag ik me af of het nog wel over de gemeenteraad gaat. Gaat de campagne nog over wat er in uw gemeente moet gaan gebeuren, is gebeurd of sowieso nooit gaat gebeuren?

Wat nooit gaat gebeuren is dat een landelijke partij zich ook maar enigszins druk  gaat maken over het wel en wee in uw gemeente. Ook al proberen ze u wel te overtuigen van het feit dat zij als landelijke partij er alles aan zullen doen om het u naar uw zin te maken.

Bullshit. Neem Alexander Penthouse. De man is alleen maar bezig hoe en wanneer en waar hij Baudet kan bashen. Het woord gemeente is de laatste maanden nog geen een keer over zijn lippen gekomen.

Volgens Alex doet Baudet demoniseren, zijn kinderen lastig vallen en muziek luisteren. Even voor alle duidelijkheid, met harde bewijzen is Alex nog niet gekomen. Er is nog geen screenshot van een Instagram-account gepubliceerd waar te zien is dat FvD zijn kinderen lastig valt. Het heeft er alle schijn van dat Alexander de FvD-leider nog steeds obsessief volgt, waarschijnlijk via het account van zijn kinderen, maar dat terzijde.

Pechtold verschijnt in ieder programma, draait overal hetzelfde riedeltje af en er wordt hem geen strobreed in de weg gelegd. Er is nog geen presentator geweest die hem eens flink heeft aangepakt. Zelfs de tafelgasten worden zorgvuldig uitgekozen.

Pechtold en gemeente gaan niet samen. Pechtold en de vaderlandse politiek gaan inmiddels ook niet meer samen. Gelukkig heeft hij een mooi penthouse gekregen waar hij zich in alle rust kan terug trekken en waar hij met zijn vermanende vingertje ons niet meer van leugens kan voorzien.

Het gaat Pechtold niet om uw gemeente. Het gaat Pechtold enkel en alleen om zijn persoonlijke haat en afkeer van Thierry Baudet. Misschien is hij gewoon jaloers op het pianospel van Baudet. Wie weet.

een reactie

  1. gaat dit over haren?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s