Is Geert knettergek geworden?

Voor wie het filmpje van de PVV in de zendtijd voor politieke partijen zag is dit een relevante vraag. Is het bleekmiddel om zijn overduidelijke indo-kop te bleken nu eindelijk doorgeslagen op zijn herseninhoud? Dat hij domweg alle moslims de schuld geeft van de misdragingen van enkele extremisten weten we nu wel zo onderhand. Doet hij al enkele jaren. Maar de geradicaliseerde roeptoeter gooit nu weer opnieuw de hele groep op 1 hoop en komt daar blijkbaar mee weg. Dat 99% van alle Moslims gewoon meedoet in onze samenleving negeert hij gewoon. Dat er hier geen islam critici onthoofd op straat liggen ziet hij anders en ook het fabeltje dat alle moslims ongelovigen afslachten omdat het van de Koran moet blijft hij in stand houden. Terwijl dat gewoon overduidelijk niet zo is. Het kwalijke aan heel de insteek van Greet is naar mijn bescheiden mening dat hij opnieuw alle Moslims in een hoek zet. Ze ontmenselijkt met dit krankjorume filmpje waar Joseph Goebbels nog een puntje aan kon zuigen. (godwin!) Denk echt dat zelfs  hij het nog een stapje te ver zou vinden gaan, destijds in de donkere jaren 40. En het ergste van alles is eigenlijk wel dat Wilders dit stukje haatzaaien blijkbaar doet omdat hij blijkbaar meent dat het hem stemmen op gaat leveren bij, god betere, de gemeenteraadsverkiezingen! Ik mag toch zo hopen dat het hem juist heel veel stemmen gaat kosten. Dat Henk en Ingrid eindelijk eens door die goedkope retoriek prikken. Maar dat zal wel weer niet.

een reactie

  1. […] zijn hyperpartisatietalent. Hij heeft een behoorlijke politiek gestuurde mening over Wilders; hier, hier, fascismealert hier, hier, hier en hier en over schedelmeters van FVD; hier, hier, hier  en over […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s