D66 – Goed wonen in maar 50 m2

bathroom-759473_960_720Wij zijn niet te beroerd om een samenvatting te geven van de berichtgeving afgelopen maanden over de penthouse van Pechtold. (..…………… ). Niks. Nada. Noppes. Gisterenavond confronteerde Wilders ineens Pechtold met zijn vunzige zaakjes. Wilders koos het juiste moment uit. In het hol van de leeuw waar draaiende camera’s van de staats-tv op hem gericht stonden. Een zenuwachtig lachende debatleider wilde ingrijpen, maar Wilders liet zijn prooi niet los. In de NPO-studio koos Wilders zijn moment en gaf Pechtold een uppercut onder de kin. Wij willen duidelijkheid, wijsvingerde hij richting de D66-leider! Helaas keken er maar 314 mensen naar het debat, maar op Twitter was iedereen vrolijk.

Pechtold gaf duidelijkheid. Penthouse? Appartement van maar 50 m2. Gelukkig. Maar 50 m2. Dan is alles goed. Geen probleem verder. Laten we dat kippenhok eens onder de loep gaan nemen. Want hoe comfortabel kan maar 50 vierkante meter zijn? Daar past haast geen canapé in.

De badkamer: een jacuzzi met ingebouwde koelkast voor champagneflessen. Maar 5 m2. Net genoeg ruimte voor twee met platina ingelegde handdoekrekjes.

Vergaderruimte: met mahonie, teak, marmer en Braziliaans massief tropenhout gedecoreerde ruimte. Alle meubels en accessoires zijn op maat gemaakt in Japan. Maar 10 m2.

Woonkamer: in maar 15 m2 is er een sfeer gecreëerd waar de bezoeker kan verdwalen in een open wereld. Het balkon is gecombineerd met de woonkamer en door een glazen pui kan binnen buiten worden en buiten binnen. Volledig uitschuifbaar glazen vouwwand en open haard, vloerverwarming, muurverwarming en automatische deur-, licht-, en warmteschakelaars.

Slaapkamer: 10 m2 schoon aan de haak. Een Franse kasteellook. De vloer is van bladgoud. De muren van marmer en er is een indoor wellnesssauna en stoomdouche.

Keuken: kookeiland van 10 m2. In de vriezer is een speciale inloopkast ingebouwd om organen in te vriezen.

Stem D66 – Goed Wonen!!

een reactie

  1. […] Eindelijk. In 2016 en 2017 stond hij niet eens in de Top 10. Wij van IWIH kiezen nooit politiek kleur, al zitten we behoorlijk in het midden van links aan de rechterzijde van het liberale socialisme. Eigenlijk zijn we dus kapitalistische marxisten. Het kan ons niks schelen, maar deze uppercut van Wilders tegen Alexander Pechtold was echt subliem. Wilders won met 10-0 en stuurde Meneertje Pechtold met hangende pootjes naar huis, naar zijn fraudepenthouse aan zee. […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s