Hallo DENK, wat fijn dat je er bent

weaving-3133384__480Ben je hier nieuw of ben je hier bekend. Nou, sinds wanneer ze hier zijn maakt eigenlijk niet zo veel meer uit. Ze blijven hier in ieder geval. DENK is een partij die niet is uitgenodigd op jouw feestje, maar die toch aan de kaasblokjes zit omdat je biologische tante stiekem de deur open heeft gedaan. Kom binnen, gezellig. Hier neem een yoghurtquinobesgrastaart.

In de NOS-studio zaten de deskundigen op de avond van de gemeenteraadsverkiezingen te knikken op een rijtje. Knap hoor van DENK. Uit het niets. DENK bereikt zijn kiezers. Knap. Uit het niets. Kan zo de raad van Utrecht en Amsterdam in. Wat een verlies voor FVD en PVV. DENK wint. Knap. Uit het niets ook. Die arme moslims hebben eindelijk een partij gevonden die hun onvrede benoemt. Knap hoor. PVV gezichtsverlies. FVD gezichtsverlies. Knap hoor van DENK. En zo ging het tot de vroege uurtjes door in de studio van de Nederlandse staatsomroep. De NOS benoemde DENK als een linkse partij. Alle vier de deskundigen knikten. Wat leeft de NOS onder een steen. DENK is Turksnationalistisch met extreemrechtse wortels. Dat detail vergaten ze even te melden tijdens de landelijke halalpraatsessie. Dat links Nederland graag met zulk soort partijen samen wil werken klopt, maar dat maakt van DENK geen linkse partij. Daar zijn ze zelfs bij het VARA-bolwerk Joop achter. Bij de NOS nog steeds niet. De NOS steekt meer energie in het uitzenden van luchtige items. Blijkbaar waren ze bij de staatsomroep zo blij met de uitslag dat de voetjes van de vloer moesten.

En een feest is het. DENK zit vanaf 21 maart 2018 in de Nederlandse gemeentepolitiek. Niet uit het niets. Dit was jaren geleden al voorspeld. Door bepaalde mensen die hoofdzakelijk dood zijn. DENK mag vanaf nu dus zowel landelijk als lokaal hun hand opsteken in de raadszaal. In Rotterdam mag DENK 3 stoeltjes warm houden. In Deventer 1, Enschede 1, Utrecht 2, Amsterdam 3, Veenendaal 1, Roermond 1, Eindhoven 1, Zaanstad 2, Arnhem 2, Amersfoort 1 en Lelystad 1. Dat zijn dus 19 zetels schoon aan de haak. Tel daarbij de Islam Democraten (1 zetel Den Haag) en NIDA (2 zetels in Rotterdam en 1 zetel in Den Haag) erbij op en het is groot feest bij de moslimpartijen. Ze krijgen in heel Nederland een vinger in de pap. En degenen die zegt ‘dit kan bij de volgende verkiezingen weer anders zijn. Kijk naar SP en D66. Elke partij verliest wel eens.’ Nee, dit wordt niet meer minder, dit wordt alleen maar meer. Iemand die op D66 stemt kan door een domme opmerking van Alexander Pechtold (en dat waren er nogal wat) zijn heil vinden in de PvdA. Een teleurgestelde VVD’er kan vluchten naar de FVD. Een teleurgestelde SP’er stemt op GL. Of vice versa. Bij de achterban van DENK is dat anders. Die stemmen altijd op DENK. Wat Kuzu ook babbelt. Dat heeft te maken met geloof. Een DENK’er die teleurgesteld is in DENK heeft twee opties. Toch op DENK stemmen of niet stemmen. En bij dat laatste wordt Erdogan boos. Moslims zijn behoorlijk trouw aan hun geloof en stemmen dus op de partij die dat geloof het beste kan vertegenwoordigen. Met deze verkiezingsuitslag als resultaat. Islam is een onderdeel van onze maatschappij geworden. De islam is zich aan het verweven met onze normen en waarden.

Door de islamisering van de Nederlandse politiek heeft Nederland integratie definitief afgeschaft. Er zijn islamitische winkels, scholen, schotels, politieke partijen, wijkagenten, buurten, wijken en over een paar jaar complete steden. Nieuwe gezinsleden die hier komen door gezinshereniging gaan DENK stemmen. Illegalen die ineens een paspoort in de schoot geworpen krijgen gaan DENK stemmen. Nieuwe Nederlanders met Turkse ouders gaan DENK stemmen en we weten onderhand dat die gezinnen groot zijn. Dat wil Erdogan namelijk. Fokken voor het Turkse vaderland. Nee, met dat verbinden komt het de komende jaren wel goed in Nederland. Gefeliciteerd Nederland. Wat een ongelooflijke bende is het geworden. Geef nog maar snel een feestje voor dat het te laat is. DENK doet het licht wel uit.

een reactie

  1. […] 8. Hallo DENK, wat fijn dat je er bent […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s