Facebook down, IWIH op Hyves!

Inmiddels begint ieder gesprek van Mark Zuckerberg met het aanbieden van zijn excuses voor het datalek van Facebook. En natuurlijk deleten jullie allemaal als makke schapen je Facebook-account, na een oproep van Arjen Lubach. Heel verstandig natuurlijk, tot je over een minuut of 10 beseft, dat je niet meer bevriend bent met IWIH. Natuurlijk volg je hem wel op Twitter, maar de vriendschap is verbroken. Je leven voelt leeg, je krijgt paniekaanvallen, je automutileert de url van ikwasinharen.nl in je arm en je hoopt eigenlijk dat je niet meer wakker wordt morgen. Stop met de hysterische huilbuien! Hyves is terug van weggeweest en natuurlijk is IWIH ook actief op het hopeloos verouderde nieuwe platform. Je kunt inmiddels lid worden van de ikwasinharen.nl-groep. Even aanmelden bij Hyves en je hoeft geen bericht van ikwasinharen.nl meer te missen.

Maar er is nog een reden om je aan te melden. Het nieuwe Hyves heeft nog geen enkel beleid wat betreft berichten en reacties, voor zover wij hebben kunnen nagaan. Je kunt dus rustig roepen dat iemand terug moet naar z’n eigen land, dat mensen met een burn-out eigenlijk gewoon lui zijn. Of aan boulimiapatiënten vragen of ze hun eetgewoontes zelf ook niet kotsbeu beginnen te worden. Gehandicapten geef je een duwtje in de rug. Tegen autisten roep je, dat je over 5 minuten weer terug bent, en dat dan om de vijf minuten. En bij moslima’s vraag je of ze hun verhaal eens goed uit de doeken willen doen.

Kortom, Hyves is voorlopig nog een prachtig forum, mits je een beetje gevoel voor humor hebt! Dus maak een account aan en volg ons zoals vanouds via Hyves!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s