IWIH zegt lidmaatschap Pegida op

Pegida is vriendelijke groep mensen, die strijdt tegen de islam en de islamisering van Europa. (Patriotische Europäer gegen die Islamisierung des Abendlandes) Ze demonstreren tegen de komst van asielzoekers bij AZC’s. Om overtuigend over te komen dragen ze daarbij een varkensmutsje zodat ze zich vermommen als een speklap. Tijdens de demonstraties roepen de deelnemers hoogstaande leuzen als “AZC, weg ermee!'” en “Daar moet een piemel in!” Een heel team knappe koppen binnen Pegida heeft weken zitten broeien op dit soort leuzen. En ze hebben het ook nog eens voor elkaar gekregen om de leuzen te leren aan de grote groep aanhangers. Al met al een gezellige groep mensen waar IWIH prima tussen zou passen.

Tot gisteravond dus. PegidaNederland plaatste onderstaande tweet.

Waarop IWIH vervolgens een goedbedoelde reactie gaf. IWIH is namelijk dol op die varkensmutsjes.

Het varkensmutsje kwam vervolgens met een cynische en onnodige reactie.

En toen ging het ineens allemaal heel snel. IWIH moet altijd gelijk hebben en reageerde daar dus weer op.

De piemelroeper was daar niet van gediend en haalde fel uit.

Na deze tweet werd IWIH direct geblokkeerd. Het valt IWIH vies tegen van zo’n xenofobische professionele partij. IWIH is een groot voorstander van met elkaar in discussie gaan, maar blijkbaar lezen ze bij Pegida liever alleen hun eigen haatdragende tweets en de goedkeuring daarop van wat laaggeletterde volgers. Je zult begrijpen dat IWIH niet is ingegaan op de uitnodiging in bovenstaande tweet. IWIH gaat per direct zijn lidmaatschap opzeggen. Want wanneer een club geen kritiek tolereert, wordt het een heel enge partij. De geschiedenis leert ons dat dit soort clubjes zich heel naar kunnen gaan ontwikkelen.

Weet een van onze lezers nog een vrolijke vreemdelingenhatende club voor IWIH, zodat hij ook af en toe eens een uitje heeft?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s