Alcohol verkort je leven? Onzin!

In de media verscheen deze week ineens het bericht dat alcohol je leven zou verkorten. Met ieder glas alcohol krijg je 30 minuten eerder een tuintje met bloemen en oude foto’s op je buik. IWIH heeft maar liefst 11 hele dagen geen druppel alcohol op. Na de eerste dag moest iedereen in z’n buurt het al ontgelden. Het vrouwmens en de kat ontweken IWIH al na de tweede dag. De collega’s op z’n werk werden standaard met een “Donder tiefstraal op!” terug begroet. En tijdens de rit naar z’n werk, reed hij met de claxon ingedrukt met 175 km per uur over de linkerbaan. Kortom, IWIH zat niet zo goed in z’n humeur.

Gisterenavond ging IWIH met vrienden uit eten en dan móet je dus gezellig zijn. Tijdens het eten na twee glazen Duvel kwam hij eindelijk weer een beetje tot zichzelf en kon hij deelnemen aan de conversatie. En na het derde glas kon hij zelfs ook nog lachen. Eenmaal terug van het eten stonden er nog Duvels triple hop in de koelkast. En aangezien dat je van gamen ontzettende dorst krijgt, heeft hij er daar ook nog 3 van op. IWIH was eindelijk weer de oude. Alleen toen IWIH vanmorgen z’n bed uitstapte had hij een flinke kater. Een kater vertelt je niet dat je teveel gedronken hebt, maar dat je lichaam moet wennen aan een bepaalde hoeveelheid alcohol. Je bent dus onvoldoende getraind.

Alcohol zorgt ervoor dat IWIH de mensen in z’n omgeving uit kan staan. Met voldoende alcohol zijn de mensen om hem heen nog steeds oerdom en vervelend, maar de alcohol verzacht de infantiliteit van deze idioten. Eigenlijk is her gewoon noodzaak om te zuipen, wil je een gesprek aangaan met de gemiddelde Nederlander. Zonder de alcohol had IWIH zich al lang opgeknoopt. En dat verkort je leven pas echt. Bovendien wat voor leven heb je eigenlijk als je niet drinkt? Wat blijft er dan nog voor vreugde over in je leven als slaaf van onze consumptiemaatschappij? Het advies van ikwasinharen.nl luidt dan ook: drink minimaal 5 glazen per dag en in het weekend zoveel als je er op kunt. Proost!

2 reacties

  1. Vooral bij vrouwen is wetenschappelijk aangetoond dat autorijden beter gaat na het nuttigen van alcohol. Vooral het parkeren.

  2. […] via Alcohol verkort je leven? Onzin! — ikwasinharen.nl […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s