Het Grotere Wij van april 2018

firearm-409000__480Eén dag later dan dat u van ons gewend bent, maar er kwam een kampioenschap van PSV tussendoor. In Eindhoven zijn ze blij. Maar als we de msm moeten geloven, zijn we in heel Nederland lekker positief tegenwoordig. We zijn doodmoe van al dat negatieve gezeik op Twitter. Al die negatieve meningen van het trollenleger van Wierd Duk. Laten we toch gewoon gezellig doen in dit land. We zijn gastvrij. We zijn gezellig. We zijn blij. We zijn rijk. We werken aan ons grotere wij. De misdaadcijfers dalen. De staafdiagrammen van Leo Lucassen voorspellen een gouden toekomst. Daarom is het weer tijd voor een positief overzicht van de dalende misdaadcijfers en het grotere wij van Nederland in april 2018. We proberen de zaken kort weer te geven, maar dat lukt nooit omdat Nederlanders keihard werken aan een positief straatbeeld.

1 april – haha. 1 april, schop onder je bil. Koevoet in je bek die er nooit meer uit wil. Wat een grollen en grappen vandaag. In Gouda heeft de politie een drukke nacht. Er werd flink gelachen. In Utrecht veroorzaakt crimineel straattuig een ongeluk na een illegale straatrace. In Tilburg is het patatje oorlog. In Dussen vliegt er een helikopter op zoek naar vier boeven. Een onrustige, dronken, verwarde amokmaker wordt in Tilburg opgepakt. In Alphen een stennisschopper bij Paaspop. Dronken verwarde onrustige mannen in Den Bosch. Schietpartij in Amsterdam. Vechtpartij in Breda. In het gezellige Bergen op Zoom wordt iemand bewust van zijn fiets gereden. In Rilland bedreigt een  man brandweermannen. In Bergen op Zoom raakt een winkeleigenaar gewond na dat iemand zijn roze flamingo wil stelen. Haha. Roze flamingo. 1 april is vet grappig tot nu toe. Vooral in Dordrecht. Daar vallen 16 man (!) 1 homo aan. Valt dat onder kattenkwaad of homogeweld? U mag raden.

2 april – eigenlijk nieuws van maart, maar vandaag in de media. Een 14-jarig meisje is bedreigd in Alphen. ‘Nu ontkom je, maar de volgende keer ben je wel van mij.’ Jammer dat zulke mensen niet in elkaar worden geslagen door 16 capuchontuiggasten. En als media in april nieuws gaan plaatsen van maart, dan raken overzichten van dalende misdaadcijfers natuurlijk propvol. Vandaag werd bekend dat er op 30 maart twee jongens door meerdere capuchonturken in elkaar zijn gebeukt in Arnhem. In Den Ham is er een steekpartij, in Arnhem een honkbalknuppelgevecht bij een verkeersruzie. Schietpartij in Amsterdam. Schietpartij in Amsterdam. En dat is geen foutieve beknopte herhalingsconstructie. Nee, gewoon op 1 dag twee schietpartijen in Amsterdam. In Arnhem zoekt de politie een gevaarlijke man. Zoekt u mee? Schietincident in Nijmegen. Vrouw mishandelt ambulancemedewerker in Vlissingen. Man randt lukraak vijf vrouwen aan in Arnhem. (4 x Arnhem). En dan nog wat kleinere zaken die we u besparen, want u heeft geen hele dag de tijd om dit artikel te lezen.

3 april – onze lezers klagen dat de overzichten van januari, februari en maart flinke lappen tekst zijn. Of wij er ook maar iets aan kunnen doen dat Nederland elke dag keihard werkt aan het grotere wij. We gaan ons best doen om kort te schrijven. Schietpartij Spijkenisse. Ineens overal kogelhulzen in Rotterdam. Vrouw breekt pols na overval in Nijmegen. Vrouw van 18 verkracht in Zwolle. In Maastricht knipt een zware crimineel een enkelband door. In Vleuten rijdt een man door nadat hij een 9-jarig jongetje heeft aangereden. We hebben het kort gehouden, maar godsklere wat een positief nieuws.

4 april – ernstig zedenincident in Enschede. Dode verwarde man in Gouda. Schennispleger in Eindhoven. Jongeren jagen cameraploeg uit wijk in Nijmegen. Bewoners zijn het geweld in hun wijk zat. Man mishandelt opsporingsambtenaar in Tilburg. Een man (een gewone man) bedreigt mensen met een nepwapen in Delft. In Rotterdam wordt voor de zoveelste keer een pakketbezorger overvallen. In Tilburg worden NS-medewerkers bespuugd door een man. Vrouw ernstig mishandeld in Delft. Achtervolging en peppersprayalarm op de A16 te Dordrecht. Jihadgroupie Marouane B roept op tot het plegen van aanslagen in Europa. Kort maar krachtig.

5 april – natuurlijk worden wij positiever van al dat nieuws. In Zuid-Beijerland rijdt een automobilist door na dat hij een wielrenner gewond achterliet. Steekpartij Rotterdam. Grimmige sfeer na kraakacties in Amsterdam. Massale vechtpartij in Waalwijk. Allemaal agenten en zo, super veel ophef in Waalwijk. Voor de rest een rustig dagje.

6 april – als we ook nog al het dierengeweld moeten gaan beschrijven, dan zijn we morgen nog niet thuis. Behalve dan als het dierengeweld in Roosendaal plaatsvindt. Want Roosendaal is een shithole. Man gewond na steekpartij in Amsterdam. Schietincident (incident, haha) in Delft. In Schiphol worden bloedverliesremmers gestald. Waarom? Vast omdat we lekker positief zijn met z’n allen. In Tilburg staat een half uur een verwarde man te schreeuwen. Hij roept allerlei dingen die niet in het nieuws mogen komen, behalve de Hitlergroep dan. En toch nog even dierennieuws; verwarde man staat met konijn te zwaaien in Nijmegen. Haha. Arme man. Zo verward dat hij met een konijn staat te zwaaien.

7 april – het gaat lekker. In Roosendaal houdt de politie vijf cocaïnedealers aan. Vechtpartij Den Haag. In Dordrecht wordt een 12-jarige jongen aangereden en natuurlijk rijdt de mafklapper door. In Etten-Leur wordt er een vrouw mishandeld. Shisha shisha shisha pief paf pang in Den Haag. Politie verricht aanhouding met getrokken pistool in Arnhem. In Oude Wetering houdt de politie drie verdachten aan na geweldincident. Auto door de pui bij ramkraak Bodegraven. Man in elkaar geslagen in Apeldoorn. Verwarde dronken man achtervolgt vrouwen in Bergen op Zoom. Verwarde vrouw neemt bad in een sloot in Hintham. Man rijdt in op agent bij een controle in Nijmegen. Vrouw mishandeld tijdens overval in Zwolle. Vechtpartij in Roosendaal. En de voetbalwedstrijd tussen Te Werve en Sportlust’46 loopt uit de hand omdat Ali Steekpaassi zijn tegenstander keihard kapotkickbokst. Sport verbroedert ammehoela. Want in Utrecht zijn er flinke voetbalrellen tussen de halve Eredivisie. Het leek wel een oorlogsgebied. En dan het dieptepunt van het weekend. In Schiedam wordt een dode baby gevonden. Zo rolt u tegenwoordig. Dode baby’s op het balkon. Nederland, schaam u diep.

8 april – Baf baf baf in Breda. Baf baf baf in Bergen op Zoom. Komt dan nu Roosendaal? Nee helaas, maar ooit hebben we de hattrick Breda, Bergen op Zoom, Roosendaal. Geduld is een schone zaak. In Tilburg knuppelt een man een paar inbrekers neer. Burgers gaan het heft in eigen handen nemen en als dank krijgt de dappere burger pepperspray in z’n mel gespoten. De politie is uw beste vriend. In Amsterdam zijn ziekenhuizen tijdelijk op slot omdat er patiënten binnen worden gereden die door bijtende stof zijn ondergespoten. GROOT NIEUWS, o nee dat valt wel mee. In Tholen loopt een burenruzie uit de hand. Meester Frank Visser wordt op z’n mel geslagen. Man knalt met kindje in auto tegen een muur in Terneuzen. Hij vluchtte met een kindje in de auto voor de politie. Een opa wordt opgepakt met te veel alcohol achter het stuur. Nou en? Gaan we daar ook al aandacht aan besteden. Jazeker, want zijn kleinkind van 2 zat ook in de auto. Wat een debiel ben je dan. Steekpartij in Bloemendaal. Taxichauffeur zwaar mishandeld in Papendrecht. Zware mishandeling van twee personen in Hengelo. Homo mishandeld in Amsterdam. En in de Efteling worden zeven mensen opgepakt na een vechtpartij bij de Droomvlucht. Nogmaals, in de Efteling worden zeven mensen opgepakt na een vechtpartij bij de Droomvlucht. Wat. Een. Land.

9 april – het wordt tijd voor een rustig dagje. En gelukkig valt het wel mee vandaag. Een bestuurder rijdt door in Enschede. En een doorrijder in Eindhoven. En in Berkel en Rodenrijs wordt een hele straat geëvacueerd en een verdacht pakketje tot ontploffing gebracht. Daarna was heel de wijk lekker positief over het leven.

10 april – hallo hallo, hier Anniko. Vandaag wordt er een boef gezocht die en 15-jarig meisje aanrandde in de trein tussen metropolen Emmen en Coevorden. In Enschede wordt een man beroofd en op een ander tijdstip een weduwe zwaar toegetakeld bij een woningoverval. Drie gewonden bij familiedrama Waverveen. In Amsterdam wordt een zwaargewonde man gevonden. In Spijkenisse wordt er een mishandelde man gevonden op straat. In Zeist wordt er bijna een agent kapot gereden door een auto. Nog een steekpartij in Amsterdam. En in Dordrecht wordt er een vrouw beroofd van haar tas. Nou en. Wat geeft dat nou. Door een jongen van 12!!!!!

11 april – steekpartij in Amsterdam. Steekpartij in Amsterdam. Verwarde, halfnaakte man ligt ineens in Breda op straat. In Heteren worden twee mannen aangehouden met een bestelbus. Een bestelbus vol met messen en hakbijlen. Dat waren dus gewoon slagers. Vrouw aangerand in Eindhoven. De gekste, de geilste. Vrouw bedreigd met vuurwapen in Enschede. Jongen mishandeld in park Amersfoort.

12 april – verwarde vrouw met mes in Amersfoort. Politie schiet iemand neer in Goirle. In Eindhoven wordt een man doodgeschoten. In Arnhem zit een man in een speeltuin tussen spelende kinderen te schieten met een pistool. Politieagent wordt bespuugd in Oud Ade. In Breda ligt er een gewonde vrouw op de grond na een vechtpartij. Vandaag wordt bekend gemaakt dat er in meisje is aangerand in Arnhem. Zoek zoek dader en getuigen. Steekpartij Rotterdam. De jeugd heeft de toekomst in Amsterdam. De vandalen zijn 11 jaar. 11 jaar en dan al een basisschool vernielen. Dit land heeft een gezegende toekomst.

13 april – jongeren in Bergen op Zoom vechten massaal. Jongeren. Wat een probleem al die jongeren in het land. In Helmond worden twee mensen opgepakt na rellen tijdens een potje voetbal van het plaatselijk G-team. In Naaldwijk wordt er een man zwaar mishandeld door inbrekers.

14 april – in Tilburg rijdt er iemand door nadat hij/zij een meisje heeft aangereden. In Arnhem raakt iemand gewond tijdens een vechtpartij. In Bergen op Zoom ligt er ineens een dode vrouw in een huis. Steekpartij in Rotterdam. Een feestje in Tilburg wordt pas leuk nadat er een man gewond raakt na een vechtpartij. Feestje, feestje, hoek voor je mel. In Puttershoek rijdt iemand door na een aanrijding. In Den Haag wordt er gevochten tijdens een trouwstoet. Oudhollands gebruik zo’n trouwstoet. Twee gewonden in Amsterdam bij een steekpartij. In Utrecht liggen er hulzen op straat. Gewoon doorlopen.

15 april – man en vrouw. Mes en ruzie. Arrestaties in Dordrecht. In Amsterdam schiet de politie uit voorzorg bij een aanhouding. In Bodegraven ligt ineens een dode vrouw in huis. Steekpartij in Honserlersdijk. In Hengelo wordt een taxichauffeur mishandeld. De politie moest keihard met de Touran (van 0 naar 100 in 2.43) om inbrekers aan te houden in Vuren. Steekpartij in Hoogvliet. In Utrecht lukt het niet om met de Touran (van 0 naar 100 in 2.34) boeven te pakken. In Rotterdam rijdt er een debiel en ambulance met spoed klem. Draaideurmongool. Natuurlijk geen sancties mogelijk. En weer rijdt er iemand door na een ongeluk. Dit keer in Utrecht. In Veenendaal wordt er een verwarde, meszwaaiende man opgepakt. De burgemeester van Urk krijgt een steen door zijn raam. Op zondag. God zij met ons. In Westervoort is er vandaag een grote burenruzie met gewonden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s