Zuipen en yoga

Yoga is een van de zes of astika filosofische scholen, waarbij je je lichaam in allerlei pijnlijke posities moet wurmen. De meeste van onze lezers hebben de elasticiteit van een bezemsteel en beginnen daar dus niet aan of ze proberen het een keer, waarbij ze alle gewrichten ernstig beschadigen en geven het op. Maar er is goed nieuws voor mensen die toch graag bij een yogaclubje willen horen, al was het maar om naar lekkere wijve hun geest en lichaam in balans te krijgen. Ja, je moet wel een enorme klap op je hoofd hebben gehad, wil deze flauwekul geloven.

IWIH schreef al eerder dat alcohol en met name bier heel erg gezond is. En in Duitsland hebben ze het begrepen. Er bestaat een heuse bieryogaschool in Berlijn. Dat betekent je zelf kneiterlam zuipen en vervolgens op het yogamatje. Door de alcohol is de schaamte weg en je bent stukken soepeler. Plus dat alcohol ook nog eens verdoofd, mocht je de balans niet kunnen vinden en keihard met je hoofd op de grond klappen. Binnenkort gaat de hele redactie van ikwasinharen.nl dus aan yoga doen. Hierna zullen onze artikelen alleen nog maar positiviteit bevatten en hier en daar een spelfout vanwege het promillage alcohol in het bloed. En voor nu: Proost!

een reactie

  1. […] via Zuipen en yoga — ikwasinharen.nl […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s