Ammehula Akbar

lump-sugar-549096__480Het was geen terrorist in Den Haag op 5 mei. Gewoon een verwarde man met een te lage bloedsuikerspiegel die zich even liet gaan omdat zijn suiker op was en de buren ook geen suiker hadden en die suffe inwoners van dit land vrij waren om hun vrijheid te vieren zodat hij nergens meer suiker kon gaan halen (lees jatten).
Dan raak je in de war. Dat is toch logisch. Vreemd land, rare cultuur, niemand die zich aan hem aan past. Dan moet je toch wat om aan je suiker(waarde) te komen.
Hij heeft vast ergens gelezen: ‘als het niet goedschiks kan dan maar kwaadschiks’ en kwaad was hij nadat hij in de war was geraakt.

Had de burgemeester van Den Haag zelf niet onlangs gezegd dat een ietwat verwarde man haar tasje had gejat? Er is dus niks vreemds aan om tegenwoordig een beetje verward te zijn. Verward zijn is in de mode.  Verwarde chauffeurs rijden voetgangers van hun sokken. En schieten verwarde mannen journalisten neer. Knallen verwarde mannen achteloze concertgangers af.

Geen terroristen, allemaal verwarde mannen die dan en passant nog even ‘allahu akbar’ roepen en het legitieme alibi is daar. Gewoon allemaal een suikertekort. We moeten er maar aan wennen want in Den Haag zitten de meeste verwarde mensen, maar dan zonder suikertekort.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s