Op ramadanmarkt in Tiel kopen Nederlandse vrouwen alvast hun kleedje

islam-1299211__480Vandaag is het 12 mei. Een mooie dag in Tiel want er is de Ramadanmarkt. Overal standjes met schaapvlees en hete pepers. Het goede nieuws is dat de entree gratis is. Helemaal gratis, althans voor de mannen. Vrouwen moeten gewoon dokken. Vijf euro p.p. En vrouwen moeten trouwens naar een andere markt. Ver weg van de ramadanmarkt voor mannen. Moslimmannen willen nu eenmaal gewoon lekker onder mannen zijn. Vrouwen zijn verboden op de mannenmarkt in Tiel.

Discriminatie? Helemaal niet. De intentie van het geheel is gewoon dat vrouwen thuis blijven en hun bek houden. Schoonmaken, koken en vooral niet integreren en al helemaal niet op een markt waar misschien ongelovige Nederlanders komen. Dat moeten ze nou net niet hebben op zo’n markt. Nee hoor, al die Nederlandse vrouwen zonder hoofddoek die een beetje lopen te pronken op zo’n markt. Dat is niks voor zo’n moslimvrouw. Dus wat moeten die nou op een markt? Daar komen alleen maar problemen van. De vraag die de mannen aan zichzelf stelden was dus; hoe zorgen we dat de vrouwen thuis blijven? Makkelijk, we vragen 5 euro entree, dat hebben ze niet, want wij beheren lekker toch de huishoudsubsidiepot.

Waarom er dan toch een markt is voor vrouwen? Die is er alleen voor de niet islamitische, niet onderdrukte, Nederlands sprekende vrouw die de hang naar nieuwsgierigheid niet kan onderdrukken. Die vrouwen zullen zich te buiten gaan aan onnodige geldverslindende inkopen. Die vrouwen kopen alvast een kleedje, want dat komt later goed van pas.  Maandag zeggen zij tegen vriendinnen dat de markt een doorslaand succes was, daarbij uit het oog verliezend dat het voor de Allahaanhangers die wel gaan waarschijnlijk een doodslaand succes zal worden.

Advertentie

een reactie

  1. wat is dit nou voor waanzin echt onzin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s